Jedinstveni božićni fotopokloni koji su totalni hit!

Jedinstveni božićni fotopokloni
koji su totalni hit!

Pripreme za nadolazeće blagdane sa sobom nose i pitanje – što pokloniti svojim najdražima? Odlučili smo vam olakšati zadatak pronalaska poklona pa smo pripremili 5 ideja kako iznenaditi svoje najmilije unikatnim poklonima koji će zasigurno biti nešto posebno!

Znate li da možete kreirati i izraditi različite fotoproizvode čiji su glavni motivi vaše omiljene fotografije? Donosimo nekoliko najpopularnijih proizvoda, a kreirati ih možete pomoću cewe.hr web stranice, CEWE Fotosvijet mobilne aplikacije ili fotoprograma za računalo.

Glavne prednosti:

  • Sve fotopoklone možete kreirati iz udobnosti vlastitog doma
  • Pokloni stižu na kućnu adresu ili izravno na adresu primatelja – tijekom procesa narudžbe upisujete adresu za dostavu koju želite
  • Birate iz široke palete predivnih proizvoda
  • Vaš proizvod će biti jedinstven i sigurno će raznježiti ljude kojima ih poklonite

CEWE fotoknjiga

CEWE FOTOKNJIGA je najpopularniji i višestruko nagrađivani proizvod – zbog svoje visoke kvalitete i brojnih mogućnosti dizajna. CEWE FOTOKNJIGA je proizvod koji priča vaše priče, mami osmijehe i budi emocije. Izrađeno je više od 75 milijuna fotoknjiga u Europi, pričajući isto toliko priča s vašim najljepšim uspomenama. Mnogo je razloga zašto je ovo idealan poklon, ali najvažnije je da vas fotoknjiga vodi u najljepše trenutke koje svakim listanjem iznova proživljavate. Poklanjate uspomene i time neprocjenjiv osobni dar!

Fotokalendar

Fotokalendar jedan je od popularnijih CEWE proizvoda i vrlo često je na popisu poklona na kraju godine. Riječ je o posebnom proizvodu koji je prekrasan ukras svakog radnog prostora ili doma. Odaberite fotografije koje želite umetnuti u svoj kalendar ili planer i neka vam finalna kreacija mami osmijeh na lice tijekom cijele godine. Možete birati između različitih dimenzija i formata te ga prilagoditi stilu života ili domu osobe kojoj je kalendar namijenjen.

Zidne dekoracije

Fotografije na platnu, drvu ili iza akrilnog stakla različite su vrste CEWE zidnih dekoracija na kojima možete sačuvati uspomene koje želite pokloniti. Idealan poklon kao ukras u domu ili radnom prostoru. Prekrasne fotografije na zidu uvijek su u trendu pa je ovo poklon koji će zasigurno oduševiti sve.

Maskica za telefon

Personalizirana maskica za telefon je sladak i savršen osobni dar koji ćete vrlo jednostavno kreirati. Odabrani motiv uvijek će osobu koja ju dobije podsjećati na zajednički trenutak. Učitate željenu fotografiju, odaberete model telefona i unikatni poklon je dizajniran za samo nekoliko minuta!

Foto šalice

Vrlo jednostavan i poklon koji se izradi u minuti – birate fotografiju s motivom koji će oduševiti vaše najdraže. Uz pomoć online uređivača, mobilne aplikacije ili foto programa, fotografija se postavlja na željenu šalicu i poklon je spreman za tren. Svaka šalica kave ili čaja uvijek će podsjećati na vas.

Zašto odabrati CEWE foto poklone?

Na vašu adresu ili adrese vaših najmilijih stići će visokokvalitetni foto proizvodi koji će vas još više povezati zajedničkim uspomenama i prekrasnim fotografijama. Želimo da ovogodišnje blagdane dočekate opušteno, u veselju i s poklonima koji će izmamiti smijeh, emocije i veselje kod vas i vaših najmilijih. Ako trebate poklone u zadnji čas, posjetite jedan od naših CEWE foto kioska, koji možete pronaći u više od 130 poslovnica dm-a, Müller i Tisak Medija diljem Hrvatske, gdje možete na licu mjesta izraditi svoje fotografije i odmah ih ponijeti sa sobom. Instant fotografije možete koristiti i kao ukras za dar ispod božićnog drvca – umjesto imena poklonu priložite fotografiju primatelja poklona. Želimo vam puno zabave u kreiranju blagdanskih poklona!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori