Uručen prvi Fićo iz Cedevita nagradne igre

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cedevita (@cedevitagram)

Uz Cedevitu svaki dan možeš osvojiti Fiat 500 ili druge nagrade: iPhone8, Beats Pill zvučnik, Beats Solo3 bežične slušalice i pretplatu na Pickbox. Nakon ljeta stvorenog za chillanje s ekipom u najdražem kafiću i ispijanja omiljene Cedevite vrijeme je za povratak na gradske ceste koje vode uobičajenom tempu. Cedevita se osim za pravo osvježenje pobrinula i da povratak ne bude toliko težak, a kako sreća ne prati samo hrabre nego i uporne, Ivana Fijačko nakon 64 ispijene Cedevite i 64 ukucana koda u kišovitu jesen ulazi s novim Fićom.

URUČEN PRVI FIĆO IZ CEDEVITA NAGRADNE IGRE

Ivana je prva dobitnica Cedevita nagradne igre «Osvoji Fiću u kafiću». U prošlotjednom izvlačenju legendarni auto dobio je novu vlasnicu koja nije krila oduševljenje jer kako je rekla «nikad u životu nije osvojila ni prašak za veš».

Da ni ti više ne moraš trčati za autobusom Cedevita daje još jednu priliku za osvajanje Fiće jer nagradna igra traje do 30. rujna. Sve što trebaš napraviti je uživati u dobrim, starim i novim, okusima Cedevite: naruči naranču, limun, grejp, limetu ili genijalnu kombinaciju bazge i limuna, pronađi kod u unutrašnjosti vrećice, ukucaj ga na osvojificu.cedevita.hr i pričekaj izvlačenje koje ti može donijeti Fiat 500 ili druge super nagrade.

Kako je Cedevita razveselila Ivanu,  pogledajte u videu.

Foto: Instagram

0