#bolimepipi stanje uma: Zauzmi svoje mjesto na plaži

#bolimepipi stanje uma: Zauzmi
svoje mjesto na plaži

Planovi za putovanja s početka godine pali su u vodu izgleda već u ožujku, pa su se mnogi pitali što će biti s ovim ljetom? Hoće li uopće biti sezone ili je ljeto jednostavno – otkazano? 

Lito nije dovedeno u pitanje

Ako se pita Pipi, kultni dalmatinski brend, lito 2020 nikad nije ni dovedeno u pitanje. Opuštena i bezbrižna filozofija koju brend propovijeda već godinama, i ove je godine čudnjikavu situaciju preokrenula u pozitivnu. Lito je, kažu iz brenda, tamo di si ti. A da ne ostane sve samo na riječima, cijela je Hrvatska pretvorena u ogromnu pješčanu plažu na kojoj obožavatelji ove dalmatinske narančade mogu ručnikom zauzeti svoje mjesto i pokazati kako uživaju gdje god da jesu. 

#bolimepipi

Simpatične i autentične ilustracije, koje su krasile i poznate Pipi razglednice, dočaravaju #bolimePipi stanje uma u kojem nije bitno mrsi li ti kosu morski povjetarac ili ventilator, toćaš li noge u moru ili lavoru i sunčaš li se na plaži ili na balkonu. Pobrinuli su se i za one kojima ovog ljeta Dalmacija ipak malo previše nedostaje. Svi koji su ostavili svoj ručnik na njihovoj plaži, svakog tjedna mogu osvojiti #bolimePipi Lito 2020 paket aranžman koji sadrži baš sve da bi se osjećali kao u Dalmaciji. 

#bolimePipi Lito 2020 paket aranžman

Iz Pipija tvrde da je upravo ovaj paket nešto najbliže teleportaciji s kontinenta na obalu. Sve što treba učiniti je pratiti upute, a morska sol, pekmez za sunčanje, pijesak s plaže i ostali sastojci začinit će vam ljeto gdje god da jeste. Zato nema brige. Očito je ove godine lito tamo di si ti. I boli te Pipi.

Zauzmi svoje mjesto na plaži

„Posljednjih tjedana moglo se čuti da je ljeto 2020. otkazano i da je pametnije distancirati se od gužvovitih plaža nego na njima držati distancu, ali Pipi se pobrinuo da nitko ovoga ljeta ne ostane uskraćen za more, pijesak i zvukove plaže, stoga je pretvorio cijelu Hrvatsku u ogromnu pješčanu plažu, na kojoj svi mogu rezervirati svoje mjesto. Ako hoćeš i ti biti dio trenutno najjačeg turističkog odredišta, samo klikni ovdje i zauzmi svoje mjesto na plaži, a uz malo sreće Pipi će ti omogućiti da dobiješ esencijalni #bolimePipi Lito2020 paket aranžman koji će ti nadoknaditi one jadranske gušte za sva osjetila.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori