Popularna beogradska dizajnerica Marija Tarlać predstavila je dvije nove linije

Popularna beogradska dizajnerica Marija Tarlać
predstavila je dvije nove linije

Modna dizajnerica Marija Tarlać već se istaknula na srpskoj modnoj sceni, a sve više pažnje plijeni i u regiji i u svijetu. Od samog početka, ovaj beogradski brend svoj je fokus stavio ideju modernog minimalizma, snažan osjećaj za sofisticiranost te istovremeno lagani i moćni pristup odijevanju žena. Kvaliteta je postala njegov prepoznatljivi potpis – kako kvaliteta materijala i preciznost izrade krojeva, tako i kvaliteta komunikacije sa klijentima.

Kako ove godine brend slavi deset godina na modnoj sceni, logičan korak prema naprijed bio je proširiti prepoznatljiv i vrlo uspješan pristup na čak dvije nove linije – Marija Tarlać Mini i Marija Tarlać Home. Svaka od linija dobila je i svoj dom – trgovinu na adresi Vuka Karadžića 12 u Beogradu.

Marija Tarlać Mini

Nakon deset uspješnih godina na modnoj sceni na kojoj je postao sinonim za kvalitetnu, modernu i ženstvenu odjevnu, Marija Tarlać modni brend dobio je i svoje mini izdanje.

Pokretanjem Marija Tarlać Mini linije htjeli smo našim najmlađim klijenticama ponuditi mogućnost da se odjevaju u skladu sa svojim uzrastom, ali i da se modeli koji nose po svom dizajnu, kvalititi krojeva i materijalima budu jednako kvalitetni i zanimljivi poput modela iz ormara njihovih mame ili starije sestre. Fokus je stavljen na domaću proizvodnju i na ideju da Marijini kreativno oko prenesmo na najmanje modele haljina, sakoa, kaputa, trenirki, kompleta i svega ostalog što prati jednu suvremenu mladu damu koja od rođenja ( ili u našem slučaju od druge godine) zna kako istaknuti i nositi i svoju osobnost i karakter., istaknuli su iz brenda.

Marija Tarlać Mini linija obuhvaća uzrast od druge do desete godine, a njezin prvi dućan smjestio se na adresi Ulica Vuka Karadžića 12 u Beogradu u gdje možete pogledati cijelu kolekciju i pronaći nešto za svoje najmlađe i najmilije.

Odličnim novostima brenda Marija Tarlać tu nije kraj. Na istoj adresi u Beogradu, nalazi se i njihova oaza posvećena svim zaljubljenicima u dizajn interijera, ljepotu i njegu – Marija Tarlać Home.

Marija Tarlać Home

Marija Tarlać Home postao je dom nekih od najeksluzivnijih brendova iz svijeta ljepote i skincarea. U novoj Marija Tarlać Home trgovini možete upoznati, isprobati i kupiti proizvode brendova Augustinus Bader, 111 Skin, MZ Skin i drugih.

Kada je riječ o pokretanju Marija Tarlac Home linije, isto kao i kod kreiranja linije za djevojčice, htjeli smo Marijinu estetiku i kvalitetu po kojoj je prepoznatljiv Marija Tarlac brend prenijeti u vaše domove. U suradnji s domaćim proizvođačima kreirali smo unikatne posteljine, stolnjake, posuđe i setove detalja koji uključuju poslužavnike, ubruse, podmetače za čaše i krpe.

Uz proizvode iz Marija Tarlać Home linije, u ponudi možete pronaći i druge srpske brendove koji se bave proizvodnjom stvari i detalja za dom: svijeće, vaze i pladnjeve napravljene u suradnji sa brendom Remake Home i Ambra Candles, kao i pažljivo odabranu selekciju knjiga jednog od najprepoznatljivijih izdavača knjiga na svijetu Thames&Hudson.

Ovim putem želimo najaviti da će naša ponuda uskoro biti bogatija za unikatne komade namještaja, a da će jedni od prvih proizvoda koji će se pojaviti u Marija Tarlać Home liniji biti ručno rađene stolice i klupe.

Ako ste se, baš poput nas, zaljubili u raskošnu i raznoliku ponudu Marija Tarlać Mini i Marija Tarlać Home linija, njihovu cjelokupnu ponudu uskoro ćete moći pronaći i naručiti u online shopu na marijatarlac.com. Do tada, ako vas put odvede u Beograd, svakako ih posjetite na adresi Ulica Vuka Karadžića 12, a sve novosti pratite na Instagram profilima @marijatarlac, @marijatarlacmini i @marijatarlacbeautyandhome.

Foto: Journal, Marija Tarlać Mini i Marija Tarlać Home

Učitati još
Zatvori