Eco friendly brend ekstenzija koje ćete odmah poželjeti

Eco friendly brend ekstenzija koje
ćete odmah poželjeti

Martina Flora, osnivačica i vlasnica brenda Amélior London, još kao djevojčica sanjala je o dugoj, glamuroznoj i zdravoj kosi. Njezini počeci vraćaju nas u Australiju, gdje se prije 15 godina otisnula na svoje putovanje u industriju kose. Kako je na tržištu nedostajalo visoko kvalitetnih ekstenzija, sama je počela tragati za najkvalitetnijom kosom. Danas, posluje diljem Ujedinjenog Kraljevstva, Australije, Slovenije, Hrvatske i Srbije, a plan je daljnje širenje u 2022. godini.

Eco friendly brend koji ćete obožavati

Amélior London posvećen je pružanju usluga i proizvoda koji su eco friendly, a čiji proces izrade ima minimalan utjecaj na okoliš. Također, promiče se ekološka osviještenost među partnerima i klijentima, a u svom poslovanju, brend se strogo drži zakonskih okvira koje se odnose na zaštitu okoliša te svih smjernica koje sprečavaju onečišćenje. Amélior London nabavlja netaknutu ljudsku kosu i proizvodi najfinije, visoko kvalitetne ekstenzije, uvijek imajući u vidu održivost.

Kvalitetnom kosom Amélior London osnažuje ženu, a kada žene osnažuju druge žene, događaju se sjajne stvari. Inspiriran snažnim, nezavisnim i jakim ženama diljem svijeta, Amélior London kreirao je širok spektar visoko kvalitetnih ekstenzija za kosu. Cilj je da žene naglase svoju prirodnu ljepotu i samopouzdanje. U proizvodnji ekstenzija, koristi se isključivo kosa Ruskinja, koja se teksturom i jačinom pokazala kompatibilnom za žene u Europi. Razlog tome je prehrana koju Ruskinje konzumiraju: bogata je nutrijentima i vitaminima, uz smanjen unos šećera i soli. Rezultat je zdrava, gusta i sjajna kosa koja dolazi u različitim bojama – od svijetloplave do tamnosmeđe. Brend uvijek naglasak stavlja na kvalitetu, a ne kvantitetu – upravo zbog toga proces dostave traje deset dana jer cilj je dostaviti kosu koja u potpunosti odgovara klijentici.

Od samog početka, Amélior London puno je više od samog brenda ekstenzija za kosu. Martina je osjećala potrebu da pomogne ženskoj zajednici na svim razinama. Upravo zato, surađuje s raznim udrugama u borbi protiv raka, a svoj doprinos daje izradom i doniranjem perika za žene koje su u procesu liječenja izgubile kosu. Usmjerenost na kvalitetu i zadovoljstvo klijenta te naglašena socijalna odgovornost brenda Amélior London primjer su koji bi trebalo slijediti.

Ekstenzije je moguće nabaviti kod nas u Frizerskom studiju Mirakul i Primevision salonu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori