Alfa Vision Optika ove veljače nudi nepropustivu akciju na dioptrijske naočale

Alfa Vision Optika ove veljače nudi
nepropustivu akciju na dioptrijske naočale

Da ljubav na prvi pogled nije klišej, potvrđuju nam iz Alfa Vision Optike dodajući kako se njihovi klijenti svakodnevno zaljube baš na prvi pogled – i to u dioptrijske okvire. A kako ne bi ostalo samo na tome, ovog Valentinova Alfa Vision Optika donosi posebnu ljubavnu priču – uz jedne kupljene dioptrijske naočale, druge kompletne dioptrijske naočale, određenoga brenda, od njih dobivate GRATIS. I stakla i okvir.

Ovo je idealna prilika da unesete svježinu u svoju svakodnevnicu, jer male promjene mogu biti od velikoga značaja, pa tako i promjena dioptrijskog okvira može donijeti traženu promjenu. Osim toga, sigurni smo da se svi vlasnici jednog para dioptrijskih naočala često zažele još jednog drugačijeg para. Bilo da im pomalo dosadi svakoga dana nositi isto ili jednostavno trebaju promjenu i voljeli bi imati izbora za različite prigode, outfite ili aktivnosti.

Idealna prilika za kupnju dioptrijskih naočala

Tako ćete uz posebnu uštedu, dobiti drugi par po vlastitom izboru: za blizinu ili za daljinu, naočale za čitanje ili radne naočale, naočale za posao ili naočale za slobodno vrijeme. Ali, ako spadate u onu skupinu koja je ipak vjerna samo jednom okviru, ovu akciju možete iskoristiti za „THE“ pogled tako što ćete drugi par naočala pak pokloniti svojim najdražima – prijateljici, mami, tati, sestri ili supružniku, jer poklonjeni par naočala ne mora biti iste dioptrije kao što je vaša. Uz to sve, vas i vašu pratnju sve do kraja mjeseca veljače očekuje besplatna kontrola vida.

Alfa Vision Optika donosi vam TOP 20 kombinacija ove akcije iz njihovog bogatog asortimana brendova kao što su: Alain Mikli, Bottega Veneta, Cutler and Gross, Dolce&Gabbana, Dita, Gucci, Garett Leight, Lindberg, Oliver Peoples, Prada, Saint Laurent, Vonbogen, Vogue i mnogih drugih. Akcija se može ostvariti u svim Alfa Vision poslovnicama – Centar Kaptol, Masarykova 23 i Supernova Garden Mall. Ponudu možete provjeriti i na web stranici Alfa Vision Optike ili se pak inspirirati na njihovom Instagram profilu.

Top 10 kombinacija za nju i njega

Cutler and Gross

Dolce&Gabbana

Etnia Barcelona

Oliver Peoples

Prada

Gucci

Lindberg

Saint Laurent

Mykita

Vonbogen

Top 10 kombinacija za nju

Bottega Veneta

Chanel

Cutler and Gross

Max Mara

Dita

Garrett Leight

Alain Mikli

Saint Laurent

Spektre

Vogue

Foto: Instagram, PR

Učitati još
Zatvori