Aleksandra Dojčinović i medvjedi za hrvatske školarce

Aleksandra Dojčinović i medvjedi
za hrvatske školarce

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović i hokejaši Medveščaka udružili su snage kako bi prikupili donacije za školske obroke djeci iz obitelji lošijeg imovinskog stanja u kampanji ‘da ne budu gladni’ humanitarne udruge Portal dobrote. Tijekom prosinca hokejaši Medveščaka, slaveći svoju 100. utakmicu u KHL prvenstvu donirali su sredstva za 400 školskih obroka. Svjesni situacije kako je ovo odličan početak, ali ne i dovoljno sredstava za ovu kampanju, Medvjedi su pozvali i svoje prijatelje da im se pridruže.

Dario Kostovic

Dario Kostović

 

Među prvima kampanji se pridružila Aleksandra Dojčinović i njezin Lei Lou tim. Dizajnerica je posebno za ovu akciju dizajnirala 30 ekskluzivnih kreacija i u njih odjenula 30 plišanih Medvjedica. Mali plišani medvjedići točnije plišane medvjedice odjevene u kreacije modne dizajnerice, snimljene su u foto kampanji koja najavljuje nacionalnu humanitarnu akciju udruge Portal dobrote i hokejaša Medveščaka. Upravo iz tog razloga ovo snimanje samo je uvod u akciju prikupljanja donacija za obroke. Donacije će se prikupljati prodajom plišanih Medvjedica u kreacijama dizajnerice Aleksandre Dojčinović te prodajom ekskluzivnog kalendara s fotografijama hokejaša i Medvjedića tiskanog u limitiranom broju primjeraka.

Matija Krivasic

Matija Krivašić

 

Prodajom 30 plišanih Medvjedica plan je osigurati jednogodišnje obroke u školama za 30 hrvatskim učenika i pomoći onima čiji roditelji nisu u mogućnosti financirati školske obroke zbog lošije imovinskog stanja, a koja nisu u programu socijalne skrbi budući da im roditelji mjesecima ne primaju plaću ili imaju iznimno niska primanja. Pridružite se i vi ovoj plemenitoj akciji.

Marko Sakic

Marko Šakić

 

Preporuka

Zatvori