Kofein spreman za back 2 school s novim profesorom oglašavanja

Kofein spreman za back 2 school s novim
profesorom oglašavanja

Kreativna zagrebačka agencija Kofein nastavlja obogaćivati svoj kadar, znanja i vještine angažmanom Gorana Božića kao novog kreativnog direktora. Nastavak je to kontinuiranog poslovnog rasta i razvoja Kofeina, te posvećenosti privlačenju najboljih stručnjaka na tržištu i postizanja zaokružene agencijske ekspertize spremne savladati sve tržišne izazove.  

„U Kofeinu sam prepoznao najbolji primjer prilagođenosti suvremenom konceptu oglašavanja: jasna vizija, fleksibilna i agilna struktura, kompaktan tim talentiranih stručnjaka i strast prema novim uzbudljivim trendovima“, zaključuje Goran. „Prelazak u Kofein vidim kao logičnu nadogradnju mog dugogodišnjeg iskustva u velikoj mrežnoj agenciji, koji također savršeno odgovara mom interesu prema kreativnim potencijalima novih komunikacijskih kanala. S druge strane, vjerujem da ću svojim znanjem i drukčijim zaleđem doprinijeti kreativnom i poslovnom rastu Kofeina.“ 

Marketinško iskustvo Gorana Božića uključuje više od 15 godina rada na poziciji kreativnog direktora u međunarodnoj oglašivačkoj agenciji McCann, u kojoj je bio zaslužan za brojne kampanje za globalne i domaće klijente, u gotovo svim tržišnim kategorijama, za što je dobio i brojne nagrade.  

Pored agencijske karijere, Goran je također angažiran i kao profesor na Visokom učilištu Algebra na kojem predaje kolegije iz područja kreativnog procesa, art directiona i vođenja oglašivačkih projekata. 

Svoj drugi posao Goran i ne vidi kao nešto neobično: „Rad u agenciji i na fakultetu za mene su savršeno komplementarni i omogućuju mi sagledavanje komunikacije iz više uglova. Istovremeno, volim biti u doticaju s mladim talentima koji stvari gledaju na svjež drukčiji način.“ O tome kako uspijeva uskladiti satnice, Goran otkriva: „Ako se digneš dovoljno rano, sve se stigne. Malo je problem ako nisi jutarnji tip, ali uz šalicu kave, može se. Kofein je poznat po boostu kreativnosti.“  

Foto: Kofein

Učitati još
Zatvori