Zavirite na novu šarenu adventsku destinaciju u Zagrebu

Zavirite na novu šarenu adventsku
destinaciju u Zagrebu

Još jedan Advent je pred nama, a uz dobro poznate gradske lokacije, ove godine otkrivena je još jedna. Zagreb će u svom najljepšem parku ugostiti šarenu adventsku bajku. Advent u parku će, kako najavljuju organizatori, u zagrebačku adventsku ponudu donijeti brojne zanimljivosti. Jedna od njih je i večernji program koji se organizira u suradnji s R’nB Confusion-om. Programski, Advent u Maksimiru nudit će različite sadržaje prilagođene svim generacijama. Tako će se se za svakoga pronaći nešto, od ponude za djecu i mlade do večernjeg glazbenog programa.

Maksimir će se pretvoriti u omiljeno mjesto za prijateljska i romantična druženja te odličnu zabavu u večernjim satima. Posebno uzbuđenje očekuje se za koncerte uživo te live nastupe DJ-a i R’n’B programe, najavljuju organizatori i dodaju: Naravno, tu je i nezaobilazni Zoološki vrt, koji će tijekom adventa biti posebno uređen, a najavljene su i posebno osmišljene večernje ture. U nastavku donosimo više.

Advent u Maksimiru

Na samom ulazu u park Maksimir bit će smješten niz noviteta. Uz osam adventskih kućica s raznolikom ponudom hrane i pića, Advent u Maksimiru po prvi puta predstavlja grijane paviljone za djecu. One će naime biti prilagođene različitim uzrastima (za bebe i djecu do 5 godina, za djecu do 10 godina te paviljon za mlade do 15 godina), kao i gastro-ponuda za djecu. Zabavni programi rađeni su u suradnji sa Soniom Zivkovic, poznatom stručnjakinjom za kreativni razvoj djece. U programima će sudjelovati i Prirodoslovni muzej u Zagrebu, Centar za posjetitelje „Ivanina kuća bajke“ iz Ogulina te brojni drugi. Posebnu instalaciju osmišljenu samo za Advent u Maksimiru osmislio je tim Muzeja Iluzija i biti će besplatna za sve posjetitelje.

Za svečano otvorenje i paljenje lampica na Maksimiru, u nedjelju, 2. prosinca u 16:30 sati, u pripremi je zanimljiv program za cijelu obitelj – za glazbenu atmosferu zadužen je dječji zbor Kikići koji će, uz plesnu skupinu My Way zasigurno oduševiti najmlađe, te bend Groovy Cakes.  Sudeći po svemu, novi epicentar blagdanske atmosfere na istoku Zagreba definitivno je park Maksimir.  Za sve informacije o programima i radnom vremenu posjetite službene stranice.

Foto: Unsplash, PR

Učitati još
Zatvori