Zagreb je dobio novu cool adventsku lokaciju koja će biti središte zbivanja ove zime

Zagreb je dobio novu cool adventsku lokaciju koja će biti središte zbivanja ove zime

Caffe de Matoš, dugogodišnja adventska lokacija s prepoznatljivom i nagrađivanom scenografijom, svoju čaroliju seli u dvorište tvornice Katran! U novoj avanturi pridružuje im se Čudna šuma Bolesne braće i Mario Petreković koji za posjetitelje Čudnog Matoša u Katranu sprema razne ljekovite pripravke i kulinarska čuda u svojoj KanTini Turner i Ljekarni Von 5treković.

Advent u dvorištu Katrana – zimski vrt, gastro delicije i super glazba

Sarmagedon, svekrvavice, vegge burgeri i oni za mesojede, gulaši, domaće kobasice,  mini nizozemske palačinke, germ knedle samo su dio odlične gastro ponude u kojoj će posjetitelji moći uživati na licu mjesta! Od pića će se točiti brojne vrste prosecca u Prosecco baru, a ugostitelji će kuhati sve; gin, cider, whiskey i naravno vino! 

Čudni Matoš u Katranu ovu srijedu, 1.12.,  otvara koncertom Psihomodo popa s početkom u 20,00 sati! Svaki dan ispunjen je brojnim bendovima i DJima; četvrtom i nedjeljom DJs by Bolesna braća, srijedom i subotom live svirke, utorkom čaga uz DJ Zozzu, a posebno iznenađenje za sve radnike u Radničkoj je program pod nazivom Radnički party nakon posla kada se od 16,00 sati spremaju opasni tulumi uz posebne tekuće pripravke nakon teško odrađenog dana. Također, svaki radni dan od 11,00 sati će ugostitelji pripremati Čudni gablec za radnike.

Posebna atrakcija u dvorištu Katrana će biti veliki bajkoviti zimski vrt, uređen brojnim biljem i teglama vrtnog centra Iris MBM, starinskim lusterima i sjedećim mjestima u kojem će posjetitelji moći jesti i piti kao kod svoje kuće! Vanjski dio će pak biti oplemenjen crvenom rasvjetom, svjetlećim kuglama i brojnom božićnom rekvizitom koja zove na dobra stara vremena diskoteka na otvorenom. Na lokaciju se može ući s dvije strane; s Radničke ceste (preko puta PBZ-a) gdje će ulaz biti osvijetljen i ukrašen ludom rekvizitom te s glavnog ulaza u tvornicu Katran gdje će posjetitelji prvo naići na Čudnu šumu Bolesne braće.

Sve je naravno prema epidemiološkim propisima, uz razmak i provjeru COVID potvrda ili testova na ulazu. Program i sve novosti mogu se pratiti na službenoj Facebook stranici.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori