2021. je #allaboutchange godina – pridružite nam se na zajedničkom putovanju

2021. je #allaboutchange godina – pridružite nam se na zajedničkom putovanju

Kada pomislimo na promjene, jedino što možemo sa sigurnošću zaključiti jest to da su one sastavni dio naših života. Male i velike, pozitivne i negativne, predvidljive i nepredvidljive… Ono što nam je svima zajedničko, činjenica je da smo ih svi u ovoj godini doživjeli i proživjeli.

2020. definitivno je bila kao malo koja godina dosad, u hodu nas tjerajući da se prilagođavamo novonastalim situacijama najbolje što znamo, a sada, kada je napokon kraj ove po mnogočemu izazovne godine, ne možemo ne gledati u 2021. s daškom pozitive i optimizma. Za sebe u Journalu uvijek volimo reći da smo klasa optimista, pa novu godinu ujedno vidimo i godinom novih početaka, boljih i kvalitetnijih priča, te pozitivnih promjena.

#allaboutchange je naš stav za 2021. godinu

Kako bismo i vama pokazali tu pozitivniju stranu života, ali i onu lijepu stranu promjena i novih početaka, cijelu 2021. godinu na portalu i društvenim mrežama posvetit ćemo #allaboutchange temama, s kojima se snažno identificiramo, a nadamo se da ćete se i vi zajedno s nama. Nadamo se, isto tako, da ćete u svakom od ovih članaka pronaći ne samo kvalitetan sadržaj, već i inspiraciju i snagu da i sami zakoračite u promjenu, ma kako ona malena ili pak velika bila.

U ovom godinu dana dugom serijalu kroz 2021. godinu, sugovornici će nam biti brojni inspirativni pojedinci i kolektivi, vizionari i kreativci, naposljetku i svi oni ljudi koji su bili hrabri napraviti promjenu i učiniti razliku u svojim životima te nam svojim primjerom poslužiti kao nadahnuće…

Što nam oni imaju za reći o svom životu, prihvaćanju promjena koje su im dolazile ususret i načinu na koji su te promjene utjecale na njihovu svakodnevicu, život i karijeru, otkrit ćemo vam vrlo skoro. Krećemo s prvi danima siječnja, a vi ste pozvani pridružiti nam se na ovom #allaboutchange putovanju, kojim ćemo cijele godine slaviti ljepotu novih početaka!

Sadržaj ovog članka te rubrike „allaboutchange“ nastao je u partnerstvu s Philip Morris Zagreb d.o.o.

Foto: Marija Laća, Pexels

Učitati još
Zatvori