Modna zbivanja na sajmu hedonizma Zagreb Winter FairYtale

Modna zbivanja na sajmu hedonizma
Zagreb Winter FairYtale

Matea Benedetti

Zagreb Winter FairYtale, osim sjajnih premium brandova koje će predstaviti, zamišljen je i kao bajkovit večernji izlazak. Izložba svjetskih primjeraka automobila, satova, brodova, fascinantnog nakita i mnogih ostalih predmeta koji svojom ljepotom i vrijednošću uljepšavaju život, upotpunjeni su vrhunskim glazbenim programom, ali i pravom modnom poslasticom. Za nju su zaduženi modni znalci Matea Benedetti, Boris Pavlin i Boutique Absolute.

Matea Benedetti, slovenska modna dizajnerica prvi će put svoje modele predstaviti hrvatskoj publici. Poznata u cijelom svijetu, svoje modele opisuje kroz tri riječi: održivost, inovacija i luksuz. Kombinira ekološki duh i revolucionaran proizvodni proces, a usredotočuje se na rijetke, dragocjene i inovativne materijale. Ljepota i kvaliteta odjeće koju stvara ide dalje od onoga što oko može vidjeti. Veganska koža od lišća ananasa, organska vuna i svila, bambus, konoplja glavni su junaci njezinih modnih priča.

Boris Pavlin

Najfinija svila, ručno vezena čipka te unikatnost svakog komada čine prepoznatljiv potpis Borisa Pavlina. Beskonačno romantične i delikatne, izrađene tehnikama klasičnog couture-a, njegove kreacije otvaraju prozor u neko drugo, sanjivo vrijeme, lišeno današnje masovne proizvodnje i kloniranog izgleda. Svaka haljina pravo je malo umjetničko djelo koje nastaje tjednima minucioznog ručnog rada, a konačan rezultat je prava mala bajka ženstvenosti i nježnosti.

Boutique muške mode Absolute na Zagreb Winter FairYtale-u predstavit će se brandovima Karl Lagerfeld, Carl Gross Black Line i CG Club.

Modna revija sva tri autora održat će se u četvrtak, 6. prosinca 2018. u 19:00 sati u Hali V Tehničkog muzeja.

Zagreb Winter FairYtale funkcionira kao luksuzna jahta usred grada na čijoj je palubi moguće pogledati lijepe i vrijedne stvari, doživjeti inspirativne susrete i susresti drage ljude, uživati u vrhunskoj gastronomiji i posebno osmišljenom glazbenom programu.

Učitati još
Zatvori