Vizualni identitet inspiriran dječjom igrom

Vizualni identitet inspiriran
dječjom igrom

02

Mireldy design studio, na čelu s art direktoricom Imeldom Ramović donosi novo vizualno rješenje identiteta agencije Drap koji objedinjuje kontrastne njezine osobine profesionalizma i dječje zaigranosti koja donosi pozitivnu energiju.

04

07

Kombinacijom kontrastnih boja, plave i crvene postiže se dojam te igre, dok je logotip kompaktno tipografsko rješenje. Ono ukviruje razigrane linijske forme koje ga ispunjavaju. Na taj način su navedene suprotstavljene osobnosti objedinjene u kompaktnu, jedinstvenu formu. U isto vrijeme sam oblik logotipa ostavlja prostor za modularne intervencije na temelju čega se uspostavlja sistem za kreiranje cjelokupnog vizualnog identiteta. Svi materijali su personalizirani, pa tako svaki član tima ima svoj osobni vizualni identitet što je svakako jedan zanimljivi trenutak.

10

05

Imelda Ramović i Mirel Hadžijusufović, art direktori, dizajneri i ilustratori u području oglašavanja, umjetnosti i kulture, glazbene i modne industrije zajedno stvaraju od 2004., a od 2010. pod imenom Mireldy. U tom su razdoblju, samostalno i u nekoliko regionalnih reklamnih agencija prikupili impresivan broj projekata i nagrada (Red Dot, New York Festivals, Cresta, Magdalena, Type Directors Club, ADCC…). Veseli ih razvijanje kreativnih koncepata, ambalaža, brandova, ali i izazovi novih područja na kojima se mogu kreativno izraziti.

08

09

15

18

Foto: Mireldy

 

Učitati još
Zatvori