Najljepši restoran u Parizu

Najljepši restoran u Parizu

Capture.JPG 4

Nema ljepšeg nego sjesti u udobnu fotelju, na jednu od najljepših francuskih tj. pariških terasa i uživati u ambijentu, atmosferi i poglednu barem sat vremena. Mini Palais je mjesto koje svakog gosta oduševi upravo time, no i vrhunskom gastronomskom ponudom.

Jelovnik s potpisom

Pogled na Pont Alexander III je predivan, a zbog svog radnog vremena od 10 ujutro pa sve do ponoći, što je rijetkost u Parizu, često je omiljeno mjesto kasnih večera. Jelovnik potpisuje Chef Eric Frechon, a izvodi ga glavni kuhar Stéphane d’Aboville koji svaki mjesec obnavlja ponudu jelovnika. Ova genijalna suradnja svaki put rezultira savršenom ponudom na granici dekadencije.

Capture.JPG 6

Zbog svog radnog vremena lokacija je ovo koja ugošćuje sve one željne grickalica, malih zalogaja, poslovnih ručkova, romantičnih večera ili onih koji jednostavno žele uživati u gurmanskom čaju s kolačima. U Mini Palaisu svatko će naći ono nešto za svoj gušt, a novosti možete saznati na minipalais.com. Lokacija je ovo koju ne smijete propustiti prilikom svog posjeta Parizu.

 

Capture.JPG 7

download (1)

download

mini palais 2

mini palais Valéry Guedes 2

mini palais 1

mini palais Valéry Guedes 3

mini palais Valéry Guedes 4

mini palais Valéry Guedes

Foto: Instagram, Mini Palais

Učitati još
Zatvori