Zara Home predstavila editorijal koji divno dočarava razdoblje kasnog ljeta

Zara Home ovih je dana objavila novi editorijal za kuhinju koji je nastao u suradnji s francuskom kuharicom i autoricom Mimi Thorisson. Mimi s obitelji živi u Francuskoj, u prekrasnom dvorcu iz 19. stoljeća koji je smješten u srcu malog i šarmantnog sela u regiji Médoc. Riječ je o pravom malom raju s dvorcima, vinogradima, plažama s bijelim pijeskom i šumama, a s njom živi i suprug Oddur, fotograf koji stoji iza foto-objektiva kojima zabilježe sve prekrasne priče i recepte.

Mimi Thorisson stoji iza dvije kuharice te iza bloga Manger na kojem dokumentira svoje kulinarske avanture. Na blogu piše o hrani, kuhanju, Francuskoj, kao i o prekrasnoj obitelji čiju važnost neprestrano naglašava.

Mimi je rekla kako voli biti okružena cjelokupnom čarolijom oko sebe, bez obzira na to radi li se o voću, povrću, starim predmetima, novim stvarima, bojama… Jednostavno voli sve prekrasne stvari koje okruženje čine onakvim kakvim je i sama poželjela da ono bude. Dodala je da smatra kako je prava umjetnost života zapravo stvoriti svoj vlastiti svemir i zaključila kako se u životu sve vrrti oko ljubavi, obitelji te zajedničkog okupljanja – to je zapravo njezina formula za sreću.

Mimi je podijelila i dva recepta, za zapečeno povrće te tortu s narančama i smokvama, a cijeli je editorijal bojama, prizorima i okusima savršeno prenio sliku kasnog ljeta koje je mnogima omiljeno razdoblje u godini.

U kolekciji se, između ostalog, nalaze karirani pamučni ubrusi i stolnjaci, platnena pregača, zdjela za miješanje, lopatice za sir i tortu, set kuhinjskih noževa, šalice, tanjuri, daske za rezanje i čaše, tave i lonci, a cijelu kolekciju možete pogledati na web shopu Zara Home.

Mimi Thorisson
Mimi Thorisson
Mimi Thorisson
Mimi Thorisson
Mimi Thorisson
Mimi Thorisson
Mimi Thorisson
Mimi Thorisson
Mimi Thorisson
Mimi Thorisson
Mimi Thorisson

Foto: Zara Home

0