Micelarna formula za lice, tijelo i odjeću

Micelarna formula za lice, tijelo i odjeću

Da li ste znali da je tvrda voda kojom peremo lice i tijelo, odjeću koju oblačimo na tijelo, posteljinu u koju liježemo, bogata mineralima? Znate li, također, da tvrda voda ne omogućuje potpuno i dubinsko pranje, nego ostavlja mjesta za nečistoće koje mogu prodrijeti još dublje u našu kožu?

Minerali nisu loši, ali za našu kožu, tvrda voda puna kalcija i magnezija, nije dobra iz više razloga i na više načina. Dokazano je kako tvrda voda (magnezij i kalcij koji se zadržavaju na koži i tkaninama nakon sušenja) može naštetiti barijeri kože i samim time narušiti prirodni balans te je kao posljedica toga, moguća dehidracija, pojava akni, ekcema i svrbeža te ozbiljnijih kožnih oboljenja koje u konačnici rezultiraju time da je koža nezaštićena. Upravo ovdje dolaze kao rješenje čarobni Miceli!

Revolucija kozmetičke industrije, Miceli, mikročestice su koje se formiraju u vodenoj otopini te na sebe lijepe, poput magneta, sve nečistoće s kojima se susretnu. Aktivno čiste ali ne oštećuju prirodne barijere kože te je koža zaštićena od vanjskih faktora. Oni su pravi mali beauty tretman za lice, a od nedavno, Miceli su postali i beauty tretman za našu odjeću i naš dom!

MICELARNA FORMULA ZA SVE ŠTO ŽELIMO POČISTITI

Naša koža cijeli dan izložena je vanjskim čimbenicima poput smoga, sunca i ostalih izvora stresa. No, da li razmišljamo dovoljno o odjeći, posteljini i ostalim faktorima kojima ju izlažemo, potpuno nesvjesno? U odjeći smo cijeli dan, a navečer naša koža odmara i diše na posteljini. Uvijek u dodiru s različitim materijalima, mi smo ti koji joj moramo omogućiti da su ti materijali kvalitetni i prije svega čisti od svega što može naštetiti koži. Ne zaboravimo – odjeća je naša druga koža, za koju želimo najbolji tretman kroz cijeli dan i noć.

Moćni Miceli, i u ovom slučaju jednako će moćno očistiti sve što dotaknu, a to je prepoznala naša Saponia Osijek te je povodom 50. Rođendana Faks helizima odlučila lansirati limitiranu ediciju Micellar Formula koja se sastoji od 6 moćnih proizvoda, objedinjenih u snažnu ali nježnu i stopostotnu borbu protiv nečistoća. Najdugovječniji deterdžent za strojno i ručno pranje, tako je ponovo postao pionir kada je u pitanju osiguravanje čistoće u svakom domu – Faks Helizim Micellar formula tekući i praškasti deterdžent dubinski uklanjanja nečistoće i masnoće iz rublja te je ujedno nježan za rublje.

A pravi anti age tretman za vašu osjetljivu odjeću Saponia je osigurala kroz dva nova proizvoda. Lider u kategoriji oplemenjivača rublja, mirisni omekšivač rublja Ornel by Faks Micellar formula. Poseban i moderan miris Molecule 01 ima svojstvo nestajanja i ponovnog pojavljivanja, te će svaki put mirisati drugačije. Nila Micellar formula pobrinut će se da i vaše moderne tkanine, koje zahtijevaju izrazito nježno pranje, dobiju svoj anti age tretman koji zaslužuju. Odjeća od vune ili svile tako će biti još čišća i mirišljavija.

MICELI SU ODLIČNI SAVEZNICI I U ČIŠĆENJU DOMA

Likvi Micellar formula za ručno pranje posuđa brzo će i učinkovito oprati sve vrste posuđa bez namakanja i odmašćivanja. Formula je pH neutralna, blaga i nježna za vaše ruke, ali moćna i snažna za nečisto posuđe.

Ušteda vremena u čišćenju doma maksimalizirana je uz Arf micellar formula za univerzalno čišćenje doma i svih površina u domu. Prozori, ogledala, visokosjajne površine, plastificirani namještaj, zaštićene drvene površine… Arf micellar formula detaljno će očistiti površine, i ostaviti ih dugo čistima zbog Long last efekta i zaštiti ih od novih zaprljanja.

Posljednji saveznik iz limitirane Saponijine linije je Bis Intense by Faks helizim Micellar formula – osvježivač prostora. On sadrži pomalo ekstravagantan miris Molecule 01, raskošan ali nenametljiv u svojoj paleti različitosti. U jednom trenutku osjetit ćete drvenaste note, u drugom cvjetne, a umotane u tople i senzualne arome. Vaš dom mirisat će čisto.

S MICELARNOM FORMULOM DO NAGRADNOG BEAUTY TRETMANA

Povodom 50. Rođendana Faks Helizima, Saponia Osijek organizirala je veliku nagradnu igru u kojoj možete sudjelovati do 2. srpnja 2018. ‘Faks Helizim – najbolji osjećaj za mene i moju odjeću’ nagradna je igra u kojoj se među bogatim nagradama, svakako ističe glavna nagrada u kojoj možete osvojiti 10.000 kuna pojedinačne vrijednosti tretmana kod jednog od naših najvećih stručnjaka u području dermatovenerologije, dr. Kaliterne, vlasnika cijenjene Poliklinike Poliderma koja je prema najnovijem izvješću Global Clinic Ratinga proglašena 3. dermatološkom klinikom po kvaliteti u svijetu! A uz dolazak ljeta, planiranja godišnjeg odmora, poglede nam privlači i putovanje u pojedinačnoj vrijednosti 10.000,00 kuna. Pravila su jednostavna; sve što morate je odlučiti se na probu jednog od Faks Helizim Micellar formula proizvoda ili proizvoda iz linije Faks helizim Premium Formula- praškasti, gel ili kapsule te izrezati i poslati 1 jedinični EAN kod Faks Helizima na adresu Saponia d.d. Osijek (p.p. 364 – za nagradnu igru ‘Faks helizim’) – 31 000 Osijek.

Učitati još
Zatvori