Inovativni dizajn njemačkog brenda za ljubimce osvojio nas je na prvu

Inovativni dizajn njemačkog brenda za
ljubimce osvojio nas je na prvu

Instagram se istaknuo kao jedna od najboljih društvenih mreža za oglašavanje i prezentaciju proizvoda, pogotovo za brendove u usponu. U vrlo kratkom roku zahvaljujući publici koja dijeli slične interese, okupe tisuće ‘followersa’ i postanu trendi komad kojeg svatko želi imati. Tako smo na Instagramu pronašli @miacaradesign, brend iz pet industrije koji se bavi dizajniranjem inovativnih stvari za kućne ljubimce, pse i mace te će sesavršeno uklopiti u baš svaki dom.

MiaCara: priča koja zaista ima dušu

Sigurno se pitate kako je sve krenulo? Na njihovoj web stranici postoji cijeli članak o nizu događaja koji su ustvari vodili do toga da se rodi MiaCara ideja i nedugo nakon, postane realnost. Sebastian Zweig jedne večeri uskače u svoje trkače tenisice i u šumu na trening izvodi svoja dva psa: Caru i Molly. Danas je vlasnik MiaCara brenda, no kada je njegova žena predložila da u dom s dvoje djece dovedu još jednog psa- nije baš bio oduševljen. No nakon malo nagovaranja, prvi novi član- Cara stigla je u dom.

 

Tu priča dobiva još zanimljiviji twist jer se radilo u poprilično izbirljivom psu koji nije htio ležati na svakom ležaju kao niti jastuku. Pa kako onda život sa psom pretvoriti u ugodan, kakva je početna zamisao i bila? Bračni par je nakon dugo razglabanja odlučio pokrenuti liniju proizvoda koji će biti sasvim drugačiji. Tako se u jesen 2011 javila prva kolekcija i u trenutku rasprodala. Naime sofisticirani dizajn te omjer kvalitete i cijene ubrzo je prepoznala šira publika.

Njemački brend s jako cool stvarima

Svi oni koji imaju psa ili macu dobro je poznato, da se se mezimac smatra ravnopravnim ukućanom. Kao takav zaslužuje jednak tretman i najbolje proizvode, hranu i stvarčice koje će život učiniti ljepšim. MiaCara je brend iz našeg bližeg ‘susjedstva’. Misija i vizija su im upravo to- kreiranje lijepog suživota gdje će svi biti zadovoljno. No, kao glavna značajka njihovih proizvoda definitivno je inovativni dizajn koji ih čini drugačijima od svih ostalih. Što se nalazi u ponudi, doznajte u nastavku.

 

Foto: Instagram (@miacaradesign)

Učitati još
Zatvori