Mi ćemo ovo ljeto provesti na Gornjem gradu – evo i zašto

Mi ćemo ovo ljeto provesti na Gornjem
gradu – evo i zašto

Ljeto kod Matoša se vratilo na svoju staru, romantičnu i fotogeničnu lokaciju, u hlad Strossmayerovog šetališta!  Nakon dvije godine podstanarstva u zagrebačkim parkovima,  ponovno ćemo raditi na formi uspinjući se stepenicama do nama i brojnim Zagrepčanima najdražeg ljetnog događanja, s najljepšim pogledom na grad i super zabavnim ljetnim večerima. 

Tijekom više od mjesec dana trajanja (od danas pa do 31. 7.), Ljeto kod Matoša će ponovno razveseliti svoje posjetitelje odličnim koncertima, DJ svirkama i kvizovima s opakim nagradama, dječjim programom vikendom i (naravno) jedinstvenom i najveselijom scenografijom.  Napunite svoje mobitele jer ćete fotkati kao ludi! Putem cijele šetnice, gdje god pogledali, pa čak i prema nebu bit će postavljena gomila šarene, ljetne odjeće kao nekad davno kad se veš vješao na štrik na prozor. Kao i uvijek, tu je predivan pogled na Katedralu koji će biti posebno uređen foto point te legendarni Matošev prozor prema gradu. Bit će tu i ljuljačke i drugih precool kutaka za fotkanje i stvaranje novih uspomena – baš ono što kod Matoša volimo. Tko ne opali selfie ili grupnu fotki, taj ima ozbiljan problem. 

Druga stvar koju volimo je program. A on je opet šaren. Club tropicana – ljetna mjuza raskalašenih, tropskih ritmova je na rasporedu utorcima, srijedama, petcima i subotama, a vrte ju DJ Bondža, DJ Zozzo & DJ Kanca. Četvrtak, mali petak, rezerviran je za koncerte  – od akustičnih do onih malo „žešćih“. Sezonu svirki uživo otvaraju  Tina & Dalibor Acoustic (30. 6.), nastavljaju  NoA & Tour de Funk (7.7.), Foreplay (14.7.) Anya Alu trio (21.7.), a zatvaraju Tom & The Twisters (28.7.). Za svakoga ponešto, a čaga za sve! 

Ni nedjeljne večeri u srpnju ne smijete propustiti. Igra se poznati kviz ZGoditak, a svi koji se ikada okušali u njemu garantirat će da je super zabavan i da ima genijalne nagrade. Vrijedne nagrade osigurava partner događanja Kaufland i definitivno vrijedi uzeti koji listić više. Savjetujemo da počnete ponavljati gradivo iz zagrebačke povijesti.

Na opće oduševljenje svih roditelja, Ljeto kod Matoša ove godine uvodi i dječji program vikendom (od 11 do 13 sati), tako da mame i tate mogu bezbrižno uživati na cugi i klopi dok su klinci okupirani predstavama, mađioničarskim nastupima, oslikavanjem lica i diskom. Pobrinuo se Matoš i da klincima osigura zdravi snack dok uživaju. Zahvaljujući partnerstvu s Kauflandom, svake subote mališane čekaju super voćne salate, prava energetska bomba za ludiranje na Gornjem gradu. A pazite sad – koštaju čitavih nula kuna. No još važnije je to da su ove sjajne porcije zdravlja toliko svježe, kao netom ubrane. Uostalom, već i vrapci s grana znaju da je u Kauflandu je sve toliko svježe da možeš kupovati i „zatvorenih“ očiju. 

Kad smo kod hrane – eto još jednog razloga zašto volimo Ljeto kod Matoša. Čak i kad niste gladni ili ste na još jednoj od onih čarobnih dijeta, nećete moći odoljeti. Zbog meksičke kućice s meksičkim salatama i raznim vrstama tortilja, azijske s popularnim wokovima by Matija i jednog burger housea s mesnim i vege burgerima tražit ćete repete.  I za kraj, tu je i  suludi bar s pijanim lubenicama i koktelima bez dozera. Savršeno za tople ljetne večeri. 

 

Ljeto kod Matoša nestrpljivo vas čeka svakog radnog dana već od 16 sati, a vikendima od 10. Stol ne morate rezervirati osim ako ne planirate proslaviti nešto s omiljenom ekipom, za što ćete se trebati obratiti organizatorima putem Facebook stranice Ljeta kod Matoša (gdje ćete pronaći i program manifestacije).

Vidimo se na Štrosu, sjedimo do Matoša na klupi, vješamo veš i čekamo vas s pijanom lubenicom!

Učitati još
Zatvori