Ponovno kreću Medvedgradske glazbene večeri

medvedgrad post

Koncerti na Medvedgradu postali su tradicionalna događanja koja obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu grada Zagreba. U organizaciji Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Javnom ustanovom „Park prirode Medvednica“ i Menart BPM-om i ove godine Medvedgradske glazbene večeri održat će se kroz tri večeri. Na glavnoj pozornici 14. srpnja nastupit će Luce i Sara Renar, 15. srpnja nastupa Urban&4, a ime trećeg izvođača čiji će se koncert održati 16. srpnja, još je tajna koju će organizatori otkriti 23. lipnja u večernjim satima.

medvedgrad-koncerti

Manifestacija je i ove godine dodatno obogaćena pretprogramom „Akustika na vrhu kule” nastalim u suradnji s glazbenim portalom Muzika.hr. Na samom vrhu medvedgradske kule, prije početka programa na velikoj sceni, za ograničeni broj posjetitelja i u intimnoj atmosferi, predstavit će se mladi hrvatski kantautori – Side Project, Voland Le Mat i FOR.

Za sve posjetitelje osiguran je besplatan prijevoz minibusom od Šestinske crkve do Medvedgrada i natrag.  Jednodnevne ulaznice puštene su u prodaju putem sustava www.ulaznice.hr  i na svim prodajnim mjestima istog sustava.

0