Najveći hrvatski sajam turizma ove godine u Areni Zagreb

Najveći hrvatski sajam turizma ove
godine u Areni Zagreb

sajam-turizma-2

Nova, atraktivnija lokacija, sjajna prilika za poslovno umrežavanje, još veći broj izlagača, događanja, atrakcija i nagradnih igara. Najveći do sada, šesti Međunarodni sajam turizma PLACE2GO održava se od 17. do 19. ožujka u Areni Zagreb!

„Teško je dočarati sve emocije koje nas prate ovih posljednjih dana: od ponosa što smo konačno nakon pet godina sajma preselili u Arenu Zagreb, do straha od tako velikog koraka. No, sigurni smo da imamo odličan tim koji radi na projektu, divne izlagače iz cijeloga svijeta i čvrstu želju da dovedemo što više posjetitelja koji će zajedeno s nama uživati u raznolikom programu. Naša misija je popularizirati putovanja, bez obzira gdje se putuje: je li to vikend i upoznavanje hrvatskih ljepota ili odlazak u najskrivenije kutke svijeta. Svako putovanje je na svoj način lijepo“, izjavila je Damjana Domanovac, direktorica sajma PLACE2GO.

sajam-turizma-3

Ove godine prvi će se put predstaviti neke nove zemlje poput Makedonije, Rusije, Italije, uz već svima znane destinacije koje su redovito na PLACE2GO sajmu poput Indonezije, Tajlanda, Kanade, Turske, Indije, Austrije, Njemačke, Velike Britanije, Belgije, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske te mnogobrojni hrvatski izlagači, a vraćaju se i Tunis i Malezija.

Lojalnost projektu već četvrtu godinu potvrđuje generalni sponzor Turkish Airlines. „Osim što nam je ovaj sajam važan za promociju naše kompanije, pruža nam priliku približiti se potencijalnim i stalnim putnicima te im predstaviti naše usluge i nove destinacije među kojima su ove godine Sejšeli, Zanzibar, Havana, Caracas te Phuket. Kako sajam raste iz godine u godinu, odlučili smo iskoristiti svoju mrežu od više od 296 destinacija te pomoći širenju sajma u međunarodnom smislu pozvavši novinare iz Tajvana, Malezije, Japana, Koreje, Turske“, rekao je Uğur Cantimur, direktor Turkish Airlinesa za Hrvatsku.

sajam-turizma-1

Zlatni sponzor je Zagrebačka banka, srebrni Mastercard®, sponzor B2B dijela Hrvatski Telekom. Ni ovaj put nije izostala podrška institucija koje sajam već tradicionalno prate; Grada Zagreba, Turističke zajednica grada Zagreba, a sve se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.

Subota i nedjelja, dani namijenjeni građanima, upotpunjeni su predavanjima poznatih blogera i putopisaca, Elle Dvornik, Andree Andrassy, Hrvoja Šalkovića, Gorana Jovića i Ivana Bengerija te brojnih drugih. Neke od travel blogera na PLACE2GO scenu dovodi Mastercard prepoznavši ih kao putopisce koji se, na temelju svog iskustva i znanja, pretvaraju u najutjecajnije aktere u segmentu putovanja. Naime, putnici današnjice razlikuju se od tipičnog putnika kakvog smo poznavali dosad. Preporuke destinacija traže online, smještaj su platili unaprijed karticom iz topline svog doma, a na internetu su saznali što treba vidjeti i prije dolaska na destinaciju. Posjetitelje očekuje i veliki broj nagradnih igara i bogate nagrade poput aviokarata i sjajnih putovanja. Ulaz na sajam je besplatan, kao i prošlih godina.

Radno vrijeme sajma:
Petak, 17. ožujka 2017.
10 – 16 sati – B2B ulaz samo s akreditacijama i pozivnicama
16 – 19 sati – otvoreno za sve posjetitelje, ulaz besplatan
Subota i nedjelja, 18. i 19. ožujka 2017.
10 – 19 sati – otvoreno za sve posjetitelje, ulaz besplatan

Sve dodatne informacije o PLACE2GO sajmu turizma nađite na na www.place2go.org.

Foto: PLACE2GO

Učitati još
Zatvori