U Dubrovniku se održava 2. Međunarodni kongres estetske medicine

U Dubrovniku se održava 2. Međunarodni
kongres estetske medicine

TAMC

U Hotelu Palace u Dubrovniku od 11. do 13. listopada održat će se The Aesthetic Medicine Congress u suradnji s British College of Aesthetic Medicine. Najbolji svjetski i domaći stručnjaci prezentirat će trendove u estetskoj medicini, pomlađivanju i oblikovanju lica i tijela za oko 400 najavljenih sudionika. Uz predstavljanje najnovije tehnologije i rezultata istraživanja iz programa vrijedi izdvojiti i demonstracije uživo, interaktivne panele te predavanja na teme od estetske medicine do medicinskog turizma.

TAMC

Drugi kongres estetske medicine u Dubrovniku pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, otvorit će ministar turizma Gari Cappelli u petak u 13:50 sati.

TAMC

Prijave polaznika na kongres osim iz Hrvatske i regije dolaze iz Britanije, Irske, Italije, Njemačke, Nizozemske, Belgije, Švicarske, Francuske, Grčke, SAD-a Meksika, Indije, UAE… Na kongres dolaze svjetska imena estetske medicine kao Raj Kanodia, Tapan Patel, Matt Stefanelli, Bob Khanna, Herve Raspaldo, Tracy Mountford, Tom van Eijk, Iman Nurlin, Dimitris Sykianakis, Ravi Jain i David Ecclestone. Od domaćih stručnjaka predavači su Siniša Glumičić, Mario Zambelli, Nikola Milojević, Davor Mijatović, Zoran Žgaljardić, Tomica Bagatin, Željana Bolanča, Aleksandar Milenović, Mladen Duduković i drugi.

TAMC

Foto: PR

Učitati još
Zatvori