Preslatke ilustracije na maskicama za mobitel

Preslatke ilustracije na
maskicama za mobitel

nesto2

Ponedjeljak, kišno jutro, kraj ljeta, suočavanje sa svakodnevnim obavezama i početak tmurne jeseni može nam dane učiniti melankoličnim…. Zato si ponekad možemo i sami pomoći. Osim, uobičajenog pristupa pozitivnog mišljenja, možda bi mogli to sivilo i melankoliju pobijediti okruživši se s lijepim i veselim svakodnevnim stvarima.

nesto

nesto7

Ne, ne morate komplicirati i preuređivati svoj prostor, obnavljati cijelu garderobu i slične, a skupe stvari. Dovoljno je ako u svakodnevnu upotrebu unesete nesto ljupko i veselo.

nesto3

nesto4

Takve su ilustracije mlade umjetnice i dizajnerice Megan Roy. Ona donosi prikaze u prekrasnim pastelnim bojama i glavni likovi njezinih ilustracija često su preslatki psići i druge životinje smještene u kontekst ljudskih radnji, što uvijek izamami osmijeh na lice!

nesto5

nesto6

Jednostavno je neodoljiv prizor malog labradora ili bulldoga kako sa sunčanim naočalama na glavi plutaju u jastuku na napuhavanje, u bazenu. Isto tako, njezine iznimno dekorativne ilustracije donose ljubavne prizore, biljne uzorke te mnogo, mnogo veselih uzoraka i boja.

nesto8

nesto10

Odlična je stvar što ih možete svaki dan promatrati na maskici za mobitel, bilježnici, rokovniku i sličnim svakodnevnim predmetima. Posjetite megan-roy.com i učinite kišni dan nešto veselijim.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori