Marvie je prvi Health & Wellness hotel u Dalmaciji

Marvie je prvi Health &
Wellness hotel u Dalmaciji

Marvie

Prvi hotel na području Dalmacije specijaliziran za „Health & Wellness“ segment pruža niz specijaliziranih usluga iz područja medicinskog wellnessa na prostoru od 1.200 metara četvornih s odlično opremljenim spa i fitness prostorom. Marvie Hotel & Health koji je prve goste primio sredinom srpnja.

Marvie-Hotel_bar

Novi hotel u Splitu posvećen zdravlju i wellnessu

Hotel ima 76 smještajnih jedinica od čega dva apartmana te predivnu krovnu terasu s vanjskim bazenom. Tu je i restoran sa specijaliziranom gastronomskom ponudom te prostrani wellness s brojnim sadržajima koji suvremenom gostu osiguravaju odmak od stresne svakodnevnice. U sklopu wellnessa nalaze se i Ordinacija fizikalne medicine i rehabilitacije te Dermatološka ambulanta za estetsku medicinu.

Marvie-Hotel_bar-2

„Marvie je hotel u neposrednoj blizini mora, pa je prema tome i dobio ime, koje nosi značenje života uz more, koji pruža mir, relaksaciju i pozitivno djeluje na zdravlje. Hotel je namijenjen turistima i poslovnim gostima koji njeguju zdrave životne navike i ne žele ih se odreći dok su na putu. Svojom ponudom stručno osmišljenih zdravstvenih usluga i wellness tretmana, Marvie Hotel zadovoljava visoke standarde medicinskog wellnessa.“ – pojasnila je direktorica hotela, Diana Rubić.

Marvie_lobby

Restoran Da’Mar

Hotelski restoran Da’Mar nudi kreativnu gastronomsku ponudu baziranu na modernoj kuhinji od najkvalitetnijih mediteranskih namirnica te su svim gostima na raspolaganju i usluge nutricioniste kako bi u potpunosti uživali u ukusnim delicijama bez obzira na režim prehrane kojeg provode.

Marvie_restoran

„Riječ je o jelima čija su osnova najkvalitetnije mediteranske namirnice u suvremenoj i zdravijoj interpretaciji pa umjesto klasičnih njoka u zimskom meniju naći će se pašticada od srnetine s njokima od batata, od žitarica jako puno koristim quinou i amaranth, tapioku za deserte za koje sami pripremamo i sirupe i preljeve od najsvježijeg voća.“ – izjavio je mladi chef Martin Grubiša predstavljajući tek djelić bogatog menua kojim prevladavaju ukusna bezglutenska jela.

Marvie_restoran-2

Zdravstveni turizam u Hrvatskoj

Motiv za nastup na tržištu u segmentu medicinskog wellnessa je i sama pozicija hotela Marvie koji se nalazi na splitskoj Zenti, u blizini sportskih sadržaja (tenis klub), uređenih plaža, šetališta uz more koje pruža mogućnost za različite oblike rekreacije (vožnja biciklom, jogging). Blizina bolničkih sadržaja javne zdravstvene skrbi dodatni je motiv izbora ovakve tržišne pozicije i naglasak na zdravlju, fitnessu i wellnessu.

Marvie_soba-9

Opravdanost smjera poslovanja sadržana je i u sve značajnijoj poziciji zdravstvenog turizma u Hrvatskoj, koji je kao i u brojnim drugim zemljama, postao jedan od strateških razvojnih ciljeva turizma i zdravstva.

Marvie_soba-8

Segment medicinskog wellnessa i zdravstvenih usluga u sklopu hotela provode stručnjaci za fizikalnu medicinu i wellness tretmane partnerske tvrtke AquaMed Medical Wellness, dok je o dermatološko-estetskoj zdravstvenoj usluzi brinu profesionalci s dugogodišnjim iskustvom dermatološke poliklinike Mediderm.

Marvie_soba-3

Projekt je realiziran prema arhitektonskom rješenju splitskog arhitektonskog ureda „Atelier Šverko i Šverko“, dok je vizualni identitet autorsko djelo studija za kreativne komunikacije „CARLI + SOSA“.

Sve dodatne informacije pronađite na službenoj stranici hotela.

Marvie_wellness

Marvie_krovna-terasa

Foto: Marvie

Učitati još
Zatvori