Marshmallow shootersi su piće i slatkiš u jednom

A post shared by Supercall (@supercall) on

Marshmallow shooters

Neizostavan slatkiš svih zaljubljenika u slatko, posebno u Americi, jesu marshmallowsi ili s’mores. Obavezan su slatkiš na kampiranju, no i čim zahladi, a blagdani i božićno razdoblje ne može se zamisliti se bez njih. Sada je slatkiš dignut na jednu, višu razinu! Naime, donosimo recept za Marshmallow shots tj. marshmallow shooters u kojima ćete za ove blagdane natočiti neki vama kremasti liker ili bezalkoholno piće, a spoj marshmallow shootera i kremastog pića najbolja je stvar na koju smo naišli za ove blagdane.

Tehnički bi ovakvo piće spalo pod kategoriju koktela, no mi ga ne možemo ne gledati kao nama budući najdraži slatkiš! Za ovakav slatkiš za 4 osobe trebat će vam sljedeća tri sastojka:

4 marshmallowsa
12cl omiljenog vam kremastog likera
kuhinjski brener za flambiranje

Prvi i osnovno, sklonite sve lakozapaljive stvari. Sigurno je sigurno. Uzmite brener u ruke. Upalite ga na najjače. Marshmallow nabodite na vilicu, pažljivo da ne probušite dno marshmallowa. krenite paliti marshmallow po stranama i čim krene zagorijevati i smeđiti sa svih strana jednako ugasite brener i polako izvucite vilicom unutrašnjost marshmallowa iz zapaljene opne. Ponovite još tri puta. Stavite opne na tanjur i ulijte piće – vaši marshmallow shooteri su instant spremni!

 

A post shared by Supercall (@supercall) on

A post shared by Mallow Mallow (@mallowmallow) on

Foto: Instagram

0