Dražestan, a genijalan dar za goste na vjenčanju

marinski post 1

Vjenčanje je jedan od najvažnijih trenutaka u svačijem životu. Taj dan želite da bude savršen. Prisjećanje na njega ne bi trebalo biti rezervirano samo za mladence, već i za sve one koji su taj poseban dan proslavili i na najljepši način obilježili s njima.

marinski post 2

Lijepe uspomene još su draže kada ih možemo na neki način i materijalizirati – fotografijom, videom, nekom sitnicom… Tako je Marina Marinski ovaj put dizajnirala prekrasne posudice koje su na jednom divnom rovinjskom vjenčanju zamijenile tradicionalne zahvalnice. Genijalna, jednostavna ideja, no posebna, svakako će uspomenu na taj lijepi događaj učiniti još dražom.

marinski post 3

Posudice su izrađene od keramike s bijelom glazurom i zlatnim, elegantnim i decentnim detaljima. Na dnu posudice su inicijali i datum vjenčanja, a sadržavale su kekse ili konfete, dok ih gosti kasnije mogu koristiti za med ili npr. začine… Posudice dolaze u dvije varijante – onoj od 24 kt zlata te u platini.

marinski post 5

Svakome je drago kada se osjećaju posebnima, u ovom slučaju, osim mladenaca, i gosti – samo je za njih dizajniran i izrađen poseban i originalan poklon koji će čuvati, vjerujemo jako dugo… Za više Marininih keramičkih predmeta posjetite Facebook stranicu.

marinski post 4

marinski post 6

Foto: Dalibora Bijelić

0