Lijepe vijesti: Margot Robbie je trudna?
Lijepe vijesti: Margot Robbie je trudna?

Lijepe vijesti: Margot Robbie je trudna?

Margot Robbie slovi za jednu od najpopularnijh glumica današnjice. Ipak, u posljednjih godinu dana, ona se našla u centru pažnje zahvaljujući fenomenu poznatom pod nazivom Barbie. Zbog ovog filma – o kojem su se povele različite diskusije i debate – ona je stekla veliki broj novih fanova širom svijeta koji se sada zanimaju za njenu karijeru, nova filmska ostvarenja, ali isto tako i privatni život. U tom kontekstu se nerijetko, uz ime Margot Robbie, spominje i njen partner – producent i glumac Tom Ackerley – kojeg su ljubitelji njenog rada vrlo brzo zavoljeli. Stoga su svi s oduševljenjem dočekali vijest koju su prenijeli svjetski mediji – Margot Robbie je trudna. I to prvi put.

Margot Robbie

Margot Robbie i Tom Ackerley – roditeljstvo u fokusu

Nakon što su se na internetu pojavile fotografije glumice nastale u blizini jezera Como u Italiji, svima je pažnju privukao njen otkriveni trbuh. Stoga su brojni mediji vrlo brzo prenijeli informaciju da će Margot Robbie i njen suprug Tom Ackerley postati roditelji. Iako par još uvijek nije potvrdio vjerodostojnost ove objave, čini se da se veliki broj svjetskih novinara prilikom prenošenja informacije poziva na provjerene izvore bliske paru.

Također, mnogi su primijetili da se glumica u posljednja dva mjeseca uglavnom odlučuje za oversize sakoe. Samim tim, prvobitno casual stilski izbori sada su dobili nešto drugačiji kontekst.

Margot Robbie
Margot Robbie

Glumačko-producentski par

Podsjetimo, par se upoznao 2013. godine tijekom snimanja filmskog ostvarenja Suite Française. Tom Ackerley je tom prilikom bio asistent redatelja, dok je Margot Robbie odigrala ulogu Celine. Ubrzo zatim, njih dvoje su otpočeli vezu, a 2016. godine su se i vjenčali. Privatna ceremonija iznenadila je veliki broj ljudi, a upravo zbog toga, fanovi u novim fotografijama vide još jedno iznenađenje. Ovaj put, u formi najljepših vijesti.

Ipak, preostaje nam da u narednom periodu dobijemo službenu potvrdu od para koji, po mnogima, slovi za ultimativni couple goals. Međutim, s obzirom na činjenicu da je Margot Robbie nedavno najavila pauzu koja će otpočeti nakon filma Barbie – čini se da je trudnoća potencijalni razlog za to.

Margot Robbie i Tom Ackerley
Margot Robbie i Tom Ackerley

*Tekst je preuzet s Journal.rs.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori