Vraća se jedno od najšarmantnijih ljetnih događanja – Mali piknik stiže na Gornji grad

Vraća se jedno od najšarmantnijih ljetnih događanja – Mali piknik stiže na Gornji grad

Jedno od šarmantnijih i omiljenijih ljetnih događanja u Zagrebu – Mali piknik –i ovog kolovoza stiže na Gornji grad. U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, ponovno će pretvoriti Vranicanijevu poljanu u mjesto sretnih susreta, lokalnih poslastica, dekica s pogledom na grad, opuštenih razgovora uz svijeće, bosonogog ležanja na travi i divnih community trenutaka.

Rezervirajte (najmanje) jedan petak u kolovozu za uživanje u ovoj maloj piknik-oazi, predahnite od gradskih vrućina i osvježite se domaćim okusima s ljetnog menija Malog placa, poznate mobilne tržnice lokalnih proizvoda, čiji su OPG-ovi i ovaj put zaduženi za drugačije gastro iskustvo. Bilo da volite chillati sami, izaći na neobičan romantičan spoj ili pak podijeliti dekicu i koji zalogaj s prijateljima, članovima obitelji ili četveronožnim ljubimcima…nikako ne propustite Mali piknik.

Prve ovogodišnje dekice s pogledom na grad čekaju vas na Vranicanijevoj poljani (park Bele IV.),u petak 7. kolovoza, od 17 do 23 sata, nakon čega se Mali piknik nastavlja održavati svakog petka do kraja mjeseca. Ulaz je slobodan!

Događanje organizira Mali plac, a podržava Turistička zajednica grada Zagreba. Više informacija pronađite na Facebook i Instagram stranici.

Foto: Vilim Redza, Roko Bahat, Sanjin Kaštelan

Učitati još
Zatvori