Delicije s palminim uljem predstavljene u Zagrebu

Delicije s palminim uljem
predstavljene u Zagrebu

Ana Grgić

Ana Grgić

Sunčani vikend, osim prelijepog vremena, Zagrebu je donio i jednu zanimljivu manifestaciju, koja je Arenu Centar nakratko pretvorila u pravu oazu gastronomskih užitaka. Mnogobrojni posjetitelji imali su prilike uživati u specijalitetima pripremljenim na palminom ulju, koje je za njih pripremala jedna od najboljih kuharica u Hrvatskoj i šefica kuhinje hotela Esplanade – Ana Grgić. Krekeri od kozica s kremom od avokada te mesa rakovica, proljetne rolice s povrćem, curry umakom, đumbirom i kozicama, kroketi od piletine i začinskog bilja, creme brulee od kokosa i manga, panna cotta od manga, salata od rižinih rezanaca, samo su neke od delicija, uz pomoć kojih su predstavljene brojne prednosti palminog ulja.

palminoulje-event-1

Osim uživanja znatiželjnika u finim specijalitetima, i najmlađi su se zabavili uz mađioničare i klaunove, koji su kroz smijeh i magiju uljepšali cjelodnevno događanje pod pokroviteljstvom Malaysian Palm Oil Council.

palminoulje-event-2

palminoulje-event-3

palminoulje-event-4

palminoulje-event-5

Foto: Sara Dombre

Preporuka

Zatvori