Svi zabavni proizvodi s natpisima Male radnje dizajna

Zanimljive, duhovite, ljubavne i motivacijske poruke često su čak efektniji ukras od ilustracije, fotografije ili bilo kakvog drugog vizuala. Igra tekstom, u svega par napisanih riječi može dočarati cijelu smiješnu situaciju, priču ili nam naznačiti što se sve tek može kriti iza tih par riječi.

Poruke smo do sada najčešće viđali kao print na majicama, uokvirene kao dekoracija za zid ili česte usputne naljepnice s kojima bi ukrašavali svoje, na primjer, laptope.

No, Mala radnja dizajna podigla je korištenje poruka na jednu novu razinu! Njihova čokolada više nije ‘samo’ čokolada u kojoj uživamo zbog okusa, već postaje jedan šarmantan znak pažnje, odličan za izraziti simpatiju, na rođendan voljene osobe, godišnjicu ili za Dan zaljubljenih.

Jutarnja kava ili čaj iz šalica s njihovim porukama najbolji je način za započeti dan! Duhovito, oštroumno i pametno buđenje, a servirajući užinu ili ručak na porukama ukrašenim tanjurima Male radnje dizajna samo ćete nastaviti taj niz pozitivnih trenutaka tijekom dana. Zapisane misli, obaveze i razne natuknice bit će bolje sačuvane u njihovim bilježnicama.

No, jedan njihov predmet oduševio je sve koji su posjetili Malu radnju dizajna – jastučnice. U kratkom vremenu postale su apsolutni hit, a ona s porukom ‘Diraj me k’o tipkovnicu. Od A do Ž!’ sigurno će izmamiti osmijeh na svako lice tako da ama baš nikada nećete leći u krevet ljuti ili loše raspoloženi.

Sve ove predmete s porukama možete nabaviti u Maloj radnji dizajna, a što sve spremaju pratite na Facebook stranici te na Instagram profilu.

T.R.

Foto: Instagram

0