‘Lunch with a touch’ u Bistrou Apetit

‘Lunch with a touch’
u Bistrou Apetit

bistro-apetit-lunch-1

Od ovog tjedna u Bistrou Apetit predstavljen je posebno kreiran menu za ručak za one koji nemaju vremena, ali imaju velika očekivanja. Desetak posebno kreiranih, tako jednostavnih, a tako posebnih jela koje već volite, oduševit će svojim okusom i izgledom, a od svake pauze za ručak napraviti doživljaj. Vrhunska hrana od svježih i sezonskih sastojaka čini ovaj ‘lunch with a touch’!

bistro-apetit-lunch-4

Kulinarska filozofija Bistroa Apetit zasniva se na ideji da je potraga za savršenim okusom vječna i nepresušna misija u kojoj iz tjedna u tjedan, mjeseca u mjesec i sezone u sezonu, cijeli tim na čelu s executive chefom Teom Ivaniševićem, dorađuje, konstruira i dekonstruira najrazličitija jela u potrazi za tanjurom koji će nas sve ostaviti bez daha.

bistro-apetit-lunch-6

Svaki će posluženi tanjur, svojom kreativnošću podignuti raspoloženje i biti odlična pratnja uspješnim razgovorima s poslovnim partnerima i kolegama, a terasa okružena zelenilom i pogled na Bolléove arkade, vašu pauzu za ručak od utorka do petka, od 12 do 16 sati, pretvorit će u doživljaj. Informacije o rezervacijama i što se sve nudi na meniju pronađite na stranici Bistroa Apetit.

bistro-apetit-lunch-5

bistro-apetit-lunch-9

bistro-apetit-lunch-7

bistro-apetit-lunch-8


Učitati još
Zatvori