Industrijske lampe riječkog dizajnera

Industrijske lampe riječkog dizajnera

luminis 1

Svaki prostor s obzirom na svoju namjenu i arhitekturu zahtjeva različit i poseban pristup te primjenu rasvjetnih tijela. Bez obzira na trenutne trendove u unutrašnjem uređenju, neki stilovi ne izlaze iz mode i svojim kombiniranjem čine jako zanimljive prostorne cjeline.

luminis 5

Tako često minimalistički uređeni prostori koriste i industrijski oblikovane predmete, no neki odlično pristaju i u prostorima bogatijeg uređenja. Prije tri godine je dizajner Martin Grubić koji stoji iza studija Luminis dizajnirao za kotel bar Bevanda viseće svjetiljke te je ta suradnja bila prijelomna za pokretanje proizvodnje rasvjetnih tijela.

luminis 6

Ono što Luminis radi jesu rasvjetna tijela koja su svojim stilom nešto između arhitekturalnih i dekorativnih predmeta. Najviše surađuju s arhitektima i dizajnerima unutrašnjeg uređenja na javnim objektima, restoranima, hotelima, no i u uređenju privatnih objekata.

luminis 4

Budući da je projektiranje rasvjete kompleksan posao koji uključuje poznavanje svjetlosnih i tehničkih karakteristika rasvjetnih tijela te poštivanje zahtjeva arhitekata, dizajnera i investitora, Luminis svakom projektu pristupa individualno te uz standardne proizvode u svojoj ponudi imaju i ‘custum made’ rješenja prema zamislima ili potrebama klijenata.

luminis 3

Luminis svojim inovativnim pristupom i specifičnim dizajnom, ističu riječku dizajnersku scenu te donose ponudu nešto drugačijeg, zanimljivog dizajna.

Foto: luminis.hr

Učitati još
Zatvori