Lull je novi hrvatski brend detalja za dom

lull-10

Lull je novi domaći brend kućanskog tekstila, osmišljen i proizveden u Hrvatskoj. Nastao je kao rezultat ljubavi prema dizajnu, kvalitetnim, prirodnim tkaninama te prema slobodi i individualnosti. Osmislila ga je Zrinka Kos u želji za daljnjim osobnim i profesionalnim razvojem, temeljem bogatog poslovnog iskustva i velike ljubavi prema interijerima i kućanskim dekorativnim proizvodima.

lull-2

„Volim izazove. Volim pobjeđivati strahove, bilo da to znači osvajati planinske vrhove ili otvoriti obrt i uložiti u proizvodnju u Hrvatskoj iz koje mnogi žele pobjeći. Ovaj brend je moj san, ali doslovno“, kaže Zrinka o motivima pokretanja domaćeg brenda kućanskog tekstila. „Lull je visoko na listi stvari zbog kojih ne želim jedan dan pogledati unatrag sa žaljenjem zašto se nisam odvažila napraviti nešto što me ispunjava“.

lull-7

Lull detalji za ljepši dom

Svi proizvodi napravljeni su od pomno biranih prirodnih materijala, a osmišljeni su i dizajnirani od strane hrvatskih stručnjakinja. Lull zasad proizvodi dekorativni kućanski tekstil, od ukrasnih jastučića do posteljine. Asortiman je prilagođen ljudima kojima je važan vlastiti stil i izričaj.

Lull

Kolekcija Dream on je sanjiva, romantična, bajkovita, poetična. Vraća nas u djetinjstvo, podsjeća na boravak na selu. Karakteriziraju je bogate prirodne tkanine, a prevladava lan, kojeg u posteljinama kombiniramo s pamučnim tkaninama radi dodatne udobnosti i prozračnosti. Kolekcija je bogata detaljima, volanima i čipkama. Napravljena je u nježnim, pastelnim bojama.

lull-8

Kolekciju True colors karakterizira jaka koloristika, eksplozivnost boja. Kažu da 87 % ukupnih osjetilnih dojmova dobijemo kroz svijet boja. Čovjek boje koristi i preko njih izražava samoga sebe. Kolekcija sugerira pozitivan stav, otvorenost za novo, vjeru u sebe, svijet. U kombinaciji s jednostavnim, čistim linijama proizvoda, svaki ambijent možemo lako transformirati i osvježiti pažljivom upotrebom boja i dezena.

lull-3

Kolekcija Gajba vrlo je jednostavna, snažna, sirova. Prevladava tamna paleta boja. Korišteni su prirodni materijali pamuk i lan. Namijenjena je i snažnijem spolu (koji ne voli da im mama kupuje posteljine na cvjetiće).

lull-4

Kolekcija Keep it simple inspirirana je KISS principom – keep it simple. Ideja je ne komplicirati nepotrebno! Jednostavne linije, osnovne boje, bazične tkanine. Manje je više.

lull-12

Lull je zamišljen kao brend koji kupcima pomože da poslože opuštajući kutak za sebe. I to po pristupačnim cijenama. Svi proizvodi mogu se kupiti putem webshopa na adresi www.lull.hr.

Dizajn potpisuje Ivana Zozoli Vargović, a fotografije Doris Fatur.

0