Što pokloniti osobi koja ima sve? Pronašli smo odlične ideje za božićne poklone u Lu&Co Gift Shopu
Što pokloniti osobi koja ima sve? Pronašli smo odlične ideje za božićne poklone u Lu&Co Gift Shopu

Što pokloniti osobi koja ima sve? Pronašli smo odlične ideje za božićne poklone u Lu&Co Gift Shopu

U adventsko doba svi izlozi su lijepo ukrašeni, no neki se ipak ističu malo više. Bogato ukrašeni paketi privlače poglede, baš kao i originalne ideje s potpisom Lu&Co Luxury Living Gift Shop-a. Ako nemate ideju što pokloniti osobi koja ima sve, ili se pak želite se zahvaliti poslovnim partnerima, tražite originalni poklon za važnu osobu u svojem život ili želite ideju što pokloniti sebi. Sve to i puno više smo pronašli na čarobnom Zrinjevcu u Lu&Co!

Lu&Co gift shop
Lu&Co gift shop

Dizajnirani Lu Gift Box

Kreativna ekipa ljubitelja unikatnih poklona predstavila je svoje ideje za božićne poklone u novoj božićnoj kolekciji koja obuhvaća Golden Lu Xmas Box. Kolekcija uključuje Atelier Rebul – prirodni božićni mirisni difuzor od jabuke i cimeta te mirisnu cvijeću iz iste linije. Također, sadrži i omiljeni Moët & Chandon bez kojeg ne može proći niti jedna proslava.

U ponudi su i Lu Gift Box Pink te Lu Black Premium. Svaki pažljivo složen u kombinaciji s odabranom linijom poznatog brenda Ateliera Rebul, unikatnom svilenom maramom, parom naušnica ili kravatom. Volimo praktične i lijepe poklone jer vam luksuzna ručno rađena kutija kasnije može poslužiti za čuvanje nakita, satova, dragih fotografija i ostalih bitnih sitnica.

Lu&Co gift shop
Lu&Co gift shop
Lu&Co gift shop

Novi unikati komadi dizajnirani samo za Lu&Co

Cilj je ponuditi nešto drugačije i što se ne može naći na svakom koraku. Zato su za Lu&Co domaći kreativci napravili sasvim posebne poklone koje bi i sami rado pronašli ispod božićnog drvca. Amalthea Jewerly osmislila je dizajn i predstavila komade nakita od mjedi i poludragog kamenja, elegantnih i nosivih za svaku prigodu. Uz naušnice, svoje mjesto su našle i narukvice.

Drago i poludrago kamenje bila je inspiracija i za nove rokovnike ekskluzivno napravljene za Lu&Co. Njihov dizajn potpisuje Starbox Production i Fravero ProPhoto. „Jewel Collection“ dolazi i u četiri boje. Ljubičasta kao ametist, plava kao lapis lazuli, tamno crvena kao rubin te zelena kao žad. Osim toga, tu su i dva sasvim prigodna dizajna u Božićnoj kolekciji  – plišano crveni sa zlatnim zvjezdicama te snježno bijeli s pahuljicama.

Lu&Co gift shop
Lu&Co gift shop

Lu&Co gift shop je i pet friendly. Tako možete pronaći kolekciju prostirki i jastučića za kućne ljubimce, kozmetiku za pse, kao i Golden Lu rokovnik – čiji se sav prihod sakuplja do kraja godine kada će se donirati udruzi za napuštene životinje.

Brend ‘Pozitivo Kreativo’ predstavio je svoju Flow kolekciju. Riječ je o oslikanim akvarelima sa zimskim motivima koji već krase neke od polica u lijepo ukrašenim domovima. Vintage kuglice, zagrebački fenjeri, borići… dolaze u okviru s dodatkom zlatnih listića zahvaljujući kojima je poklon dobio i na dodatnoj vrijednosti. Ako vam zatrebaju i božićne čestitke, i njih možete pronaći u Lu&Co. Već pogađate, svaka je ručno oslikana i pravo je malo umjetničko djelo!

Lu&Co gift shop
Lu&Co gift shop
Lu&Co gift shop
Lu&Co gift shop

Ručno su oslikane i Benkus svilene marame koje su zimskom kolekciji imaju zimske motive. Nosili je vi na torbi kao ukras, oko vrata kao šal, ili kao detalj upleten u kosi, podići će svaku kombinaciju. Ako još niste pripremili svoj adventski vjenčić, tu su maštovite dekoracije by Unikati Darija koje će upotpuniti atmosferu u domu, uredu ili kao prigodan poklon.

Lu&Co gift shop
Lu&Co gift shop

Otvorenje Božićne izložbe

Kao što su i najavili iz Lu&Co, svaki mjesec se pripremaju zanimljivi događaji na Zrinjevcu. Tako 5. prosinca spremaju i Božićnu izložbu gdje će pokazati sve novitete iz božićne kolekcije, dok ćete Atelier Rebul Home Exclusive difuzore za dom moći nabaviti po -20% povoljnijim cijenama kroz cijeli prosinac. Promo cijena odnosi se i na Benkus kolekciju svilenih ručno oslikanih marama te Barun vina na promociji.

Lu&Co gift shop
Lu&Co gift shop
Lu&Co gift shop

Lu&Co pokloni od sada su i na Woltu kada vam zatreba last minute poklon, a uskoro će biti dostupni i na webshopu. Iskoristite uslugu besplatne dostave u prosincu za sve narudžbe, a za sve dodatne info javite se na mail luandco.shopzagreb@gmail.com, ili putem Instagrama i Facebooka. Zavirite i vi u ružičasti svijet i inspirirajte se idejama za sasvim posebne poklone. Osigurajte poklone na vrijeme – bilo da je riječ o privatnim, ili poslovnim partnerima.

Lu&Co gift shop

Foto: DS Studio Photography

Učitati još
Zatvori