Lollipop je novi kafić i klub u Zagrebu idealan za proljetne i ljetne izlaske

Lollipop je novi kafić i klub u Zagrebu
idealan za proljetne i ljetne izlaske

lollipop 09

Lollipop

S novim godišnjim dobom, kao što su bile zimske novosti na Adventu, i sada, proljetnim buđenjem, Zagreb dobiva novo mjesto ili dva u koje se odmah zaljubimo. Tako se ove proljetne sezone na jako privlačnoj adresi Trg Petra Preradovića 1 otvara kafić i klub Lollipop. Lollipop je  zamišljen kao cool mjesto za ispijanje kave, koktela, svježih ljetnih sokova koji u večernjem izdanju ugošćuje domaće i strane DJ-e raznovrsnih žanrova s naglaskom na ugodnu i plesnu house glazbu.

Danas i sutra je službeni vikend otvaranja kada će gostima i posjetiteljima atmosferu dočarati mladi producent i DJ Rub A Dub. No, osim večernjeg programa, danas tijekom otvaranja sve goste očekuje i koktel brunch uz DJ live svirku.

lollipop 20

lollipop 19

S Lollipopom  je u Palači prve hrvatske štedionice, impozantne građevine arhitekta Josipa Vrancaša s početka 20.stoljeća, smješten i ponovno otvoreni Frizer za dame i gospodu i to na donjoj etaži gdje će se odvijati partyji u malo žešćem techno, tech-house i house stilu  i to do dugo u noć. Lollipop i Frizer su dvije strane iste kovanice, koncept u kojem DJ-i u Lollipopu imaju priliku pokazati svoju “mekšu”, a u Frizeru “tvrđu” stranu.

Lollipop & Frizer za dame i gospodu

Takvu podjelu prati i unutarnje uređenje. Iako su oba prostora malo “pomaknuta” u svom retro art uređenju, Lollipop je šaren, pun detalja iz 80-ih, disco rola, lampi, raznih detalja, ukrašen velikim lizalicama, dok Frizer pruža intimniji, tamniji i diskretniji ugođaj za svega 50 ljudi koliko stane u klub.

“Glazbena priča koju pokušavamo ispričati je prije svega eklektična – od funka, soula, boogieja, nu disca, jazz housea, housea, tech-housea i techna – sve nas zanima. U srcu programa leži podupiranje i povezivanje lokalne scene i važno nam je pružiti platformu na kojoj će se moći predstaviti DJ-i, selektori i muzičari raznovrsnih glazbenih žanrova. Cilj nam je biti mjesto dobre glazbe, kad god došli!” otkrila nam je Jana Borovečki, program manager lokala. Osim uređenja koncept nadopunjuje i grafički dizajn Lollipopa i Frizera koji potpisuje mlada dizajnerica Klara Bilić.

lollipop 18

lollipop 17

lollipop 16

lollipop 15

lollipop 14

lollipop 13

lollipop 12

lollipop 11

lollipop 21

lollipop 08

lollipop 07

lollipop 06

lollipop 10

lollipop 05

lollipop 04

lollipop 03

lollipop 01

lollipop 02

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori