Ljubavne poruke iznad kreveta

Ljubavne poruke iznad kreveta

U stalnoj potrazi za lijepim detaljima za dom, za oko su nam zapela uzglavlja u sobama triju Instagram blogerica koje se kriju iza imena @haaikie, @amberfillerup i @sugarandcloth. Sve tri blogerice iznad svojih kreveta imaju natpise, vrlo jednostavne, ali s moćnim porukama.

Amber Fillerup Clark je jedna od najpoznatijih američkih mama blogerica čiji život i majčinstvo prati više od milijun followera. Za spavaću sobu odabrala je natpis ‘I Love You Too’ koji visi iznad bračnog kreveta, a najzanimljivija njegova odlika je da se radi o ružičastom neonskom natpisu, istovremeno nježnom i kulerskom. Uz to, služi kao noćno svjetlo koje vrlo korisno s obzirom na njeno dvoje djece.

Belgijanka Sarah Nelissen nije u tolikoj mjeri poznata, no njeni su sinovi, primjerice, bili glavna lica jedne Zara Kids kampanje. Iznad bračnog kreveta ima natpis izrađen od žice – ‘You Are My Happy’, romantičan i minimalistički, baš u njenom stilu. Natpis je ispisan u jednom neprekinutom potezu i samo pričvršćen na zid.

Ashley Rose je DIY blogerica poznatija kao Sugar & Cloth koja je za svoju spavaću sobu odabrala najobičnije bijelo platno na kojem je svojim rukopisom u zlatnoj boji ispisala ‘You Are My Bucket List’. Efektno, nježno, a istovremeno moćno, ovaj je primjer lako ostvariv i u vlastitom ‘uradi sam’ paketu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori