Filmovi pod vedrim nebom i super koncerti čekaju vas na Strossmayerovom šetalištu

Filmovi pod vedrim nebom i super koncerti čekaju vas na Strossmayerovom šetalištu

Ljeto kod Matoša

Počelo je Ljeto kod Matoša i trajati će sve do 20. kolovoza! Strossmayerovo šetalište na Gornjem Gradu, koje vjerno čuva Matoš na klupi, nakon veselog Adventa na kojem su iznad glava posjetitelja visile štikle, torbice i šeširi, ponovno oblači novu scenografiju – sjetu savskog kupališta, odlazaka na more u fićekima i velikih plesnjaka na otvorenim terasama. Šetnica je pretvorena u  sunčalište s brojnim ležaljkama, a kutaka za fotografiranje ima i previše; tuširaona, narančasti ‘fićek’ pretrpan koferima, puhalica i razna čuda. Postavljeno je i filmsko platno za večeri komedija pod zvijezdama, a pozornica za kućne bendove izgleda kao ‘birc’ iz 70-tih.

Program je zabavan kao i scenografija; ponedjeljkom i utorkom se pod zvjezdanim nebom, prikazuju komedije zemalja partnera, Francuske i Španjolske, koje možete opušteno i u kućnoj atmosferi gledati iz tirkiznih ležaljki uz hladno piće! Tako će se prvi ponedjeljak, 23. 07., s početkom u 21.30 sati prikazati španjolska komedija Na sporednom kolosijeku, a već idućeg dana, u utorak u isto vrijeme, brazilska ljubavna komedija Čovjek iz budućnosti. Ulaz na sve projekcije je besplatan.

Svaki četvrtak rezerviran je za program pod nazivom Matoš se smije, jer će nastupiti brojni stand-up komičari, a prvi četvrtak 26.07. od 20,00 sati, posjetitelje očekuje trostruka doza smijeha uz nastupe Zvonka Kožića, Saše Norrisa i Karla Šmida. Ostale dane posjetitelji će uživati uz brojne glazbene sastave dok je vikend rezerviran za plesnjak uz plesnu školu Back to Swing i to u jutarnjim i večernjim terminima. Novosti kao i program pratite na Facebook stranici.

Učitati još
Zatvori