Ljetni party najljepšeg vrta u gradu

Ljetni party najljepšeg vrta u gradu

ljetni vrt 4

Vintage ljetna točionica

Već i vrapci na granama znaju da je vikend u Savskoj 160 u turbo idiličnoj atmosferi. Nakon svih događanja koja su se do sada održala u najljepšem Ljetnom vrtu u gradu, na adresi Savska 160, večeras počinje dvodnevno događanje – Vintage ljetna točionica.

Ljetni vrt

Uz odličnu glazbu energičnog dua – Anđela Zebec na vokalu uz pratećeg slavuja i gitarista Dejana Jeličića odsvirat će vam red rocka, popa, countryja, grungea, ex-yua, new wavea i mnogih drugih glazbenih pravaca. Ovaj glazbeni par će vas dići na noge i natjerati da svojevoljno zaplešete i zapjevate hitove Davida Bowieja, Johhny Casha, INXS-a, EKV-a, Haustora, Smaka, Erykahe Badoo, Jefferson Airplanea, Olivera Mandića, Foo Fightersa, Stone Temple Pilotsa, Tracy Chapman… VIS Trio Žbunj u akustičnom tonu izvodi gotovo sve hitove novog vala i neke novije hitove domaćeg rocka.

Vokal i gitara je Goran Šeler, na udaraljkama Rene Kutičić, koji su ujedno i članovi već dobro prokušanog benda Pozdrav novom valu, s kojim nastupaju i neke od najvećih zvijezda tog sjajnog glazbenog razdoblja. Treći akter ovog tria je gitarist i basist Saša Drmić, trenutno aktualni basist avangardnog benda legendarnog Zdenka Franjića – Loši Dečki te nekadašnji pripadnik grupe Flare. Za ovu prigodu osnažit će trio basom, gitarom i glasom.

Ispod šarenih svjetla Ljetnog vrta, uživajte u gradskoj ljetnoj večeri, a i noći uz probrana točena piva, koktele i shooterse. Sve detalje ovog rock & roll vrtnog partyja možete saznati na Facebook stranici.

vintage 3

ljetni vrt 2

 

Učitati još
Zatvori