Ljepote Hrvatske na Coca-Cola bočicama

Ljepote Hrvatske na Coca-Cola bočicama

coca-cola-2

Naša mala zemlja koja se smjestila u samom srcu Mediterana sa svojom osebujnošću i prirodnim ljepotama uvijek iznova oduzima dah. Ono što Hrvatsku čini specifičnom svakako su i brojne znamenitosti stvarane kroz dugu povijest. Stoga je Coca-Cola s projektom „Coca-Cola voli Hrvatsku“ odlučila podsjetiti na posebnosti gradova i prirodnih ljepota diljem Hrvatske. I proslaviti njihovu jedinstvenost.

coca-cola-3

Coca-Cola voli Hrvatsku

Ideja kojom su se vodili bila je predstaviti posebno izdanje Coca-Colinih staklenih bočica. Na njima će biti prikazane odabrane fotografije sedam hrvatskih prirodnih ljepota i znamenitosti. To su redom Kopački rit, Plitvička jezera, Morske orgulje u Zadru, Dioklecijanova palača u Splitu, Arena u Puli te gradovi Zagreb i Dubrovnik.

coca-cola-5

Projektom se želi podsjetiti sve građane Hrvatske, ali i brojne turiste, da je u pitanju zemlja koja u sebi krije bogatu baštinu i prirodne ljepote koje oduzimaju dah. Svaka odabrana lokacija koja se nalazi na limitiranom izdanju bočica na drugačiji i jedinstven način predstavlja Hrvatsku.

coca-cola-6

Posebno izdanje ovih bočica dostupno je u odabranim kafićima diljem lijepe naše. Svi oni koji se žele pridružiti slavljenju najljepših hrvatskih dragulja mogu podijeliti fotografije bočica na svojim društvenim mrežama. Uz korištenje hashtaga #ccvolihr. Oni koji žele imati za uspomenu ovaj predivan set bočica, mogu ga osvojiti preko Facebook nagradnog natječaja koji se nalazi na linku.

coca-cola-1

coca-cola-4

Učitati još
Zatvori