Sretne vijesti: Lindsay Lohan je objavila da je trudna
Sretne vijesti: Lindsay Lohan je objavila da je trudna

Sretne vijesti: Lindsay Lohan je
objavila da je trudna

Lindsay Lohan, glumica koja je obilježila mnoga djetinjstva svojim ulogama, u utorak je na svojem Instagram profilu objavila da je trudna. Prvo joj je to dijete, a čeka ga sa suprugom Baderom Shammasom. Glasnogovornici para potvrdili su da se Lindsay osjeća dobro.

Trudnoću je obznanila fotografijom bodija na kojem piše “coming soon”. U opisu fotke, pak, piše: “Blagoslovljeni smo i uzbuđeni”. Inače, Lohan i Shammas tajno su se vjenčali prošle godine.

Podsjećamo, Lindsay Lohan osvojila je srca javnosti nakon uloge u filmu Zamka za roditelje, gdje je glumila blizanke koje se zamijene kako bi spojile roditelje koji su se davno rastali. Nakon toga nanizala je nekoliko hit filmova među kojima Mean girls i Freaky Friday. Nažalost, dugo godina borila se s porocima, a usred te borbe okušala se u pjevanju te je imala i noćni klub na Mykonosu u Grčkoj.

Njezin muž, pak, nije u zabavnoj industriji. Financijaš je i jednom prilikom Lindsay je naglasila kako joj se upravo to sviđa kod njega. Još uvijek se ne zna kako su se upoznali i detalje svoje veze i braka drže privatnima. Čak se i na crvenim tepisima rijetko pojavljuju zajedno.

FOTO: Instagram (@lindsaylohan)

Učitati još
Zatvori