Lindsay Lohan postala je majka! Otkrila posebno ime koje je odabrala za sina
Lindsay Lohan postala je majka! Otkrila posebno ime koje je odabrala za sina

Lindsay Lohan postala je majka! Otkrila
posebno ime koje je odabrala za sina

Lindsay Lohan, glumica koja je obilježila mnoga djetinjstva svojim ulogama, postala je majkom. U Dubaiju, gdje trenutno živi sa suprugom Baderom Shammasom, rodila je dječaka. Supružnici su za njihovo prvo zajedničko dijete odabrali ime Luai, što na arapskom znači štit ili zaštitnik.

Glasnogovornici para potvrdili su da se Lindsay osjeća dobro te da je cijela obitelj zaljubljena do neba.

Trudnoću je 37- godišnja glumica obznanila početkom ožujka fotografijom bodija na kojem piše “coming soon”. U opisu objave je stajalo: “Blagoslovljeni smo i uzbuđeni”. Inače, Lohan i Shammas tajno su se vjenčali prošle godine.

Također, glumica je nedavno s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila i fotografije koje dočaravanju kako je uredila sobu svog prvorođenca. Tom prilikom je priznala kako je uzbuđena te se raduje novoj životnoj ulozi.

Podsjećamo, Lindsay Lohan osvojila je srca javnosti nakon uloge u filmu Zamka za roditelje, gdje je glumila blizanke koje se zamijene kako bi spojile roditelje koji su se davno rastali. Nakon toga nanizala je nekoliko hit filmova među kojima Mean girls i Freaky Friday. Nažalost, dugo godina borila se s porocima, a usred te borbe okušala se u pjevanju te je imala i noćni klub na Mykonosu u Grčkoj.

Njezin muž, pak, nije u zabavnoj industriji. Financijaš je i jednom prilikom Lindsay je naglasila kako joj se upravo to sviđa kod njega. Još uvijek se ne zna kako su se upoznali i detalje svoje veze i braka drže privatnima. Čak se i na crvenim tepisima rijetko pojavljuju zajedno.

FOTO: Instagram (@lindsaylohan)

Učitati još
Zatvori