Šarmantne kuće za odmor u Lici i Gorskom Kotaru

Šarmantne kuće za odmor u Lici
i Gorskom Kotaru

Godišnji odmor uz obalu Jadranskog mora postao je klasičan i omiljeni odabir među domaćim i stranim turistima. Ipak, sve više turista željnih novih avantura i neistraženih mjesta u stalnoj je potrazi za alternativi klasičnom ljetnom odmoru na moru. Ako ste u potrazi za novim destinacijama te drugačijim okruženjem i doživljajem, put u idiličan planinski krajolik je osvježenje koje vam treba. Osim fizičkog osvježenja, putovanje u idilu skrivenu na uzbrdicama planina donosi i osvježenje kao potpuno novi i drugačiji tip godišnjeg odmora. Mjesto za potpunu relaksaciju i bijeg gradske vreve nalazi se u šarmantnim kućama skrivenim u mirnim, pitoreksnim mjestima Like i Gorskog Kotara.

U nastavku vam otkrivamo izbor savršenih šarmantnih kućama na proplancima Like i Gorskog Kotara za osvježavajući i relaksirajući odmor.

BEGOVO RAZDOLJE, GORSKI KOTAR

Kuće za odmor Lika i Gorski Kotor

Begovo Razdolje

U Begovom Razdolju u Gorskom Kotaru smjestila se prostrana kuća s tri odvojene sobe, savršena za obitteljski odmor. Osim tri spavaće sobe u kojima se može smjestiti do pet osoba, u kući se nalazi i topli dnevni boravak s kaminom koji stvara savršenu, cosy atmosferu, kuhinja i kupaonice. Veliko dvorište s zidanim roštiljom i ležaljkama mjesto je na kojem ćete zasigurno rado provoditi svaki slodoban trenutak i pripremiti ukusan obrok za cijelo društvo.

Kuće za odmor Lika i Gorski Kotor

Begovo Razdolje

Kuće za odmor Lika i Gorski Kotor

Begovo Razdolje

BRIŠKI, GORSKI KOTAR

Kuće za odmor Lika i Gorski Kotor

Briški

U mjestu Briški u Gorskom Kotaru pronaći ćete kuću u kojoj ćete se lako i brzo udomaćiti.  Uz dvije spavaće sobe koje nude smještaj za četiri osobe, kuća Briški nalazi se na mirnoj lokaciji, na 500 metara od rijeke Kupe i 1 km od Broda na Kupi. Uređena u rustikalnom stilu koji joj donosi toplinu, kuća je okružena zelenilom. U dvorištu se nalaze ležaljke i besplatna oprema za roštilj, a osim njih u cijeni namja kuće dobivate i bicikle na besplatno korištenje. Dnevni boravak sadrži kamin i TV s kabelskim programima, dok je kuhinja opremljena s mikrovalnom pećnicom i pećnicom.

Kuće za odmor Lika i Gorski Kotor

Briški

Kuće za odmor Lika i Gorski Kotor

Briški

HIDDEN VILLAGE, GORSKI KOTAR

Kuće za odmor Lika i Gorski Kotor

Kozji Vrh

Vikendica Hidden Village u Gorskom kotaru nalazi se u naselju Bukov Vrh. U zelenilu šume zimzelenog drveća, nalazi se prostrana kuća sa vrtom i terasom. U sklopu Hidden Village vikendice gosti mogu besplatno koristiti i privatno parkiralište, a unutar objekta se nalazi besplatni WiFi. Uz dvije sobe, u kući se nalaze dobro opremljene blagovaonica i kuhinja s TV-om ravnog ekrana koji sadrži kabelske programe na raspolaganju.

Kuće za odmor Lika i Gorski Kotor

Kozji Vrh

Kuće za odmor Lika i Gorski Kotor

Hidden Village, Gorski Kotar

Kuće za odmor Lika i Gorski Kotor

Kozji Vrh

MARGHERITA, BEGOVO RAZDOLJE, GORSKI KOTAR

Kuće za odmor Lika i Gorski Kotor

Margherita, Begovo Razdolje

Vikendica Margherita smještena je u Begovom Razdolju. Unutar vikendice Magherita može se smjestiti pet osoba u dvije spavaća sobe od kojih jedna ima veliki bračni krevet dok se unutar druge nalaze tri mala kreveta. Uz potpuno opremljenu kuhinju s pećnicom i hladnjakom, gostima je na raspolaganju vlastita kupaonica s tušem, TV i terasa. U sklopu ove vikendice s pogledom na more dostupan je i vrt. Dok tijekom zimske sezone gosti mogu uživati u izboru aktivnosti poput skijanja, ljeto ovo područje pretvara u savršeno mjesto za vožnju biciklom i pješačenje.

Kuće za odmor Lika i Gorski Kotor

Margherita, Begovo Razdolje

PLAŠKI, LIKA

Kuća za odmor Plaški je savršena za odmor ili druženja, dovoljno udaljena od bilo kakvog znatiželjnog pogleda. Kuća u prizmelju ima kuhinju i dnevni boravak. Na prvom katu su dvije spavaće sobe s bračnim krevetima, te jedna kupaonica s tušem. Dok čitav drugi kat je jedna zajednička soba u kojoj su dva bračna kreveta i dva kreveta za jednu osobu, također na ovom katu je zasebna kupaonica s tušem.

PLITVIČKA JEZERA, LIKA

Ova kuća se smjestila u samo srcu nacionalnog parka i pruža brojen sadržaje koji će ispuniti vaš godišnji odmor. U prizemlju kuće se nalazi veliki dnevni boravak,kuhinja koje je opremljena sa svim potrebnim za jedan odmor, blagavaonica i jedna kupaonica sa tušem. Na prvom katu je zanimljivi hodnik sa galerijom koja gleda na dnevni boravak sa svojom stolicom za odmaranju. Na prvom katu se nalaze i tri spavaće sobe. Svaka soba ima veliki bračni krevet, a u jednoj se nalazi i pomoćni ležaj u koje se može smjestiti i do sedam osoba. Na katu se također nalazi jedna kupaonica i dva balkona s pogledom na predivan krajolik koji ju okružuje. Mali hidromasažni bazen i bazen koji se koristi od svibnja do listopada unose dodatnu dozu luksuza. U podrumu kuće je sauna i mala teretana,,a u dvorištu kuće nalaze se i mali pješčanik i kućica za igru za najmlađe.

Foto: booking.com, posjetiliku.com

Učitati još
Zatvori