Lijepi set za doručak

richard 6

Naša ljubav prema keramici, čaju i obogaćivanju rituala doručka i lijepog početka dana ne prestaje. U potrazi za drugim setovima za neke drugačije početke dana, došli smo do jedinstvenog posuđa brenda, a i dizajnera Richarda Brendona.

richard 4

Inspirirano stilskim razdobljem art decoa, ovi rukom oslikani komadi donose eleganciju u svojoj punini na svaki stol. Za razliku od tradicionalnih britanskih uzoraka i vizuala na keramici Arc linija posuđa donosi precizni i suvremeni oslik majstora dekoratera iz gradića Stoke-on-Trent, znanih kao ‘The Potteries‘.

richard 3

Odvažan asimetrični dizajn  dolazi do punog izražaja u novom svijetlu crne i zlatne boje koje svojom upečatljivom kombinacijom čine svako serviranje iznimno sofisticiranim.

richard 2

Arc set se za razliku od uobičajenih setova sastoji od zdjele za žitne pahuljice, plitkog i dubokog tanjura, šalice i tanjura za kruh i salatu te čajnika i posude za šećer i mlijeko.

richard 1

Kako i gdje naručiti ove elegantne komade saznajte na richardbrendon.com te na Facebook stranici, a ako ste kojim slučajem u mogućnosti posjetiti Maison&Objet Show u Parizu, možete i uživo vidjeti zašto je ovaj set za čaj toliko popular.

richard 5

Foto: Facebook

0