Lifestyle časopisi koje želimo kao detalj u interijeru

Lifestyle časopisi koje želimo
kao detalj u interijeru

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bloggaibagis /// Janniche (@bloggaibagis) on

Zahvaljujući tehnologiji, danas u tek klik ili dva dostupni su nam časopisi, knjige i razni magazini na ekranima pametnih telefona ili laptopa. No, mnogi će se složiti da print izdanja, iako sve rjeđa, imaju posebnu čar i vrijednost dok uz kavu listamo divne stranice s još ljepšim vizualima. Lifestyle časopisi zadiru u sve sfere života od privatnog i poslovnog, do dizajna interijera, mode, ljepote, gastronomije i putovanja. Na profilima društvenih mreža istaknuli su se kao neizostavan detalj modernog doma koji u službi dekorativnog predmeta najčešće krasi stoliće za kavu.

Za Kinfolk, Cereal i Oak malo tko da nije čuo, a unutar privlačnih korica skrivaju pregršt zanimljivih tema. Printaju se u maloj tiraži i daju priliku mladim talentiranim dizajnerima, fotografima i novinarima da izraze svoju kreativnost i umijeće te budu viđeni na svjetskoj sceni. Listanje ovih lijepih časopisa opušta oči i um, a kada završite s prelistavanjem, postaju dekoracija koju želimo na policama doma.

Časopisi koje želimo u domu

KINFOLK

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion – Interior – Inspo (@inclassicfashion) on

Dom, posao, stil i kultura – vodeći nezavisni magazin Kinfolk mjesto je neiscrpne inspiracije za ljubitelje sofisticiranih interijera, dobre hrane i zanimljivih priča. Minimalistički dizajn već na prvu šalje jasnu poruku koja naglašava važnost jednostavnog, ali kvalitetnog načina života. Print izdanje Kinfolka tiska se na 4 jezika, a prodaje se u više od stotinu zemalja. Američki časopis nastao u Portlandu,  pokrenuo je bračni pa  Nathan i Katie Searle-Williams s prijateljima Dougom i Paige Bischoff  2011-e godine. Iako kod nas još nije dostupan u prodaji svoj primjerak možete naručiti ako vas zanimaju esejistički napisani recepti, intervjui i osobne priče te praktične smjernice za stylish život.

Slow lifestyle

OAK – The Nordic Journal

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coffee Table Mags (@coffeetablemags) on

Svjetski poznati lifestyle časopisi pokrivaju širok spektar tema, a članci dublje analiziraju predmet pisanja. Oak magazin prikazuje drugačiju perspektivu gledanja na Nordijsku kulturu i način življenja.  Izlazi dva puta godišnje, a na stranicama vas čeka pregršt umjetnosti, dizajna, arhitekture, putovanja, dobre hrane i još mnogo toga. Ako vam nedostaje inspiracije za uređenje doma ili jednostavno želite proširiti vidike Oak časopis nudi uvid u živote mladih vizionara i talentiranih pojedinaca koji dijele priče o osobnom uspjehu na privatnom i poslovnom planu.

CEREAL

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josselin P (@joss_pcn) on

Ljubitelji minimalističkog dizajna definitivno će se složiti da je Cereal više od print izdanja. Na neki način, odraz je prestiža kojeg mnogi ponosno pokazuju na policama i stolovima u domu. Gušt je prelistavati ga i upijati sadržaj svake stranice, a isto tako pronaći će se u pozadini slike za Instagram koja će neupitno zaslužiti brojne lajkove. Cereal je još jedna u nizu prestižnih publikacija koja slavi ‘slow lifestyle’ odnosno ležerniji pristup svakodnevnom životu. Neki ga prozivaju i najljepših svjetskim časopisem za putovanja, pisan je u prvom licu, a izlazi dva puta godišnje. Stoga vrijedi čekati na novo izdanje jer ga krase originalne fotografije, gastro vodiči, ekskluivne priče,  putopisi i još mnogo toga.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori