Gadgeti za bolju 2017.

Gadgeti za bolju 2017.

Užurbani životni ritam i sve više obaveza postali su previše za papir i olovku kao jedina i dovoljna sredstva za organizaciju. Mnogi su se tako okrenuli ekranima svoji pametnih mobitela i osobnih računala ne bi li pronašli najbolje načine kako uvesti i zadržati red 24 sata, 365 dana u godini. Ulaskom u novu godinu na mnogim popisima novogodišnjih odluka našla se i ona o organiziranijem i sređenijem životu, unutar i izvan udobnosti vlastitog doma. Ako ste i sami donijeli sličnu, no još uvijek niste sigurni odakle krenuti donosimo vam nekoliko jednostavnih za korištenje i neizmjerno korisnih gadgeta koji će vam u svaki kutak vašeg doma i svaki dio vašeg dana unijeti malo reda i puno zabave. Bilo da se radi o vašoj svakodnevnoj beauty rutini, praćenju fizičke aktivnosti ili o organizaciji svakodnevnih obaveza, moderna tehnologija nudi vam pomoć u obliku praktičnih gadgeta.

LUMIE LAMPA ZA LAKŠE BUĐENJE

lumie-bodyclock

Lumie Bodyclock STARTER 30

 

Mnogima, rano buđenje tijekom radnom tjedna mnogima je najomraženiji dio dana. Lumie alarm vaše će tijelo polako probuditi iz sna postepenim pojačavanjem svjetlosti u prostoriji. Dugoročno, Lumie će vam pomoći u uvođenju uravnoteženog ciklusa spavanja čiji će rezultat, osim lakšeg buđenja i kvalitetnog sna, biti dan ispunjen osjećajem energičnosti.

FITBIT ZA PRAĆENJE SVAKOG KORAKA

Ako vaši novogodišnji planovi uključuju aktivniji život, Fitbit narukvica pobrinut će se da ste na pravom putu do svog fitnes cilja. Nosite je stalno i osim što će pratiti koliko se krećete i bilježiti vaš napredak, Fitbit će mjeriti i kvalitetu i količinu sna te otkucaje srca.

LIVESCRIBE: DNEVNIK KOJI PAMTI SVAKU TOČKU

Livescribe dnevnik je inovativan i nevjerojatno pametan gadget koji će vas iznenaditi i očarati nakon prve upisane bilješke. Koristite li Livescribe uz pametnu olovku i aplikaciju na mobitelu, vođenje bilješki, organiziranje tjednih obaveza i planiranje sljedećeg projekta bit će jednostavnije no ikad i pohranjeno na jednom mjestu.

FOREO LUNA I DYSON FEN ZA NIKAD ZDRAVIJU I BOLJU BEAUTY RUTINU

Neovisno o tome koliko vremena i pažnje posvećujete njezi kože i kose i koliko jednostavna ili složena bila vaša beauty rutina, činjenica je da svi imamo svoju beauty rutinu. Gotovo svaka beauty rutina uključuje čišćenje lica i pranje i sušenje kose. Iako je prirodno sušenje kose idealno, obzirom na tempo današnjice sve više postaje nerealno očekivanje. Sljedeća najbolja opcija novi je fen tvrtke Dyson koji će uz pomoć pametne tehnologije zagrijavanja vašoj pomoći vašoj kosi da vrati zdravi sjaj. Jednako jednostavan za korištenje i jednako popularan poput Dyson fena je Foreo Luna, gadget koji će vam pomoći da na početku i na kraju dana očistite svoje lice. Nekoliko minuta dnevno uz pomoć ovog poput bombona slatkog gadgeta bit će vam dovoljno da istovremeno pojednostavnite brigu i njegu svojeg lica i poboljšate svoju beauty rutinu.

FOREO Luna Play

FOREO Luna Play

 

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Foreo, Lumie

Učitati još
Zatvori