Jesenski ukras za stol koji još stignete izraditi

Jesenski ukras za stol koji još
stignete izraditi

Lela-Design_Jesenska-radionica-(1)

Lela Design jesenska radionica

Nakon radionice izrade cvjetnih kruna koja je polučila ogroman uspjeh, i mi smo stigli u cvjetni studio Lela Design na novu radionicu, ovog puta pravu jesensku. Na vratima nas je dočekala nasmiješena vlasnica Lela Mirela Mikšić koja se netom vratila iz New Yorka prepuna inspiracije za nove cvjetne kreacije, a prostor je odisao mirisima i bojama jeseni uz piće dobrodošlice i probrane zalogajčiće restorana Alegria.

Lela-Design_Jesenska-radionica-(2)

Cilj ove radionice bio je izraditi originalan ukras za jesensku atmosferu u domu, koji uz malo truda i puno mašte može napraviti svatko. Sezonsko cvijeće i bundeva zajedno daju jednostavan, a upečatljiv centralni ukras na stolu ili nekom drugom istaknutom mjestu koji će potrajati i duže od obične vaze cvijeća.

Lela-Design_Jesenska-radionica-(3)

Originalni cvjetni ukras

Polaznike radionice čekala je opremljena radna stanica – čim smo zavezali pregače izrada je mogla početi. Uz Lelinu demonstraciju i upute izdubili smo bundeve, u njih smjestili namočenu cvjećarsku spužvu osiguranu plastičnom vrećicom te prema željama pozicionirali cvijeće za ovaj poseban ukras. Unatoč identičnim uputama koje smo zajedno čuli, sve su bundeve naposljetku bile različite, nastale prema afinitetima osobe koja ih je kreirala.

Lela-Design_Jesenska-radionica-(11)

Lela-Design_Jesenska-radionica-(13)

Lela-Design_Jesenska-radionica-(15)

Lela-Design_Jesenska-radionica-(33)

Lela-Design_Jesenska-radionica-(16)

Lela-Design_Jesenska-radionica-(19)

Zatim smo uz Lelinu pomoć vidjeli kako s ostacima cvijeća (ništa se ne baca!) dodatno ukrasiti stol za pravu jesensku gozbu, upalili smo svjećice za još bolju atmosferu te se i sami zasladili pumpkin cheesecakeom i čašom šampanjca.

Lela-Design_Jesenska-radionica-(22)

Obje su radionice samo uvod u ono što slijedi. Svaka će sezona nositi svoju temu, a za sve ćete se moći prijaviti i vi. Bez potrebnog predznanja, samo s voljom da naučite nešto novo i kreativno. Obično se kao datum bira petak i, vjerujte nam na riječ, ovo je odličan način da završite naporan radni tjedan. Uskoro ćemo najaviti prigodnu božićnu radionicu, a ako vas zanima više detalja, posjetite službenu stranicu cvjetnog studija Lela Design.

Lela-Design_Jesenska-radionica-(24)

Lela-Design_Jesenska-radionica-(26)

Lela-Design_Jesenska-radionica-(27)

Lela-Design_Jesenska-radionica-(28)

Lela-Design_Jesenska-radionica-(39)

Lela-Design_Jesenska-radionica-(40)

Lela-Design_Jesenska-radionica-(60)

Lela-Design_Jesenska-radionica-(32)

Lela-Design_Jesenska-radionica-(31)

Foto: Maja Jokić

Učitati još
Zatvori