Journal adventski kalendar: Lancel naočale i svilena marama
Journal adventski kalendar: Lancel naočale i svilena marama

Journal adventski kalendar: Lancel
naočale i svilena marama

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Lancel

U današnjem Journald adventskom kalendaru možete osvojiti sunčane naočale pod imenom Romy de Lancel iz kolekcije SS23, izrađene od metala, uz dodatne ukrasne elemente acetata koji ovim naočalama daje finalni spoj modernog dizajna i klasike. Romy de Lancel na krilima naočala nose ukrasni logotip kuće Lancel iz 1920. godine, za koji je Alfonso Lancel dobio nagardu za dizajn u Parizu. Osim naočala imate priliku osvojiti i ukrasnu vrpcu, šal, kravatu – sve u jedan, pod imenom Lancel Motif Quadrilogo. Izrađena od najfinije svile, savršen je modni dodatak, bilo da se kombinira kao ukras na torbi, vezanoj u mašnu oko vrata ili kao ukrasna traka za kosu.

Journal x Lancel adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s Lancel naočalama i svilenom maramom, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @lancelparis Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 20. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Dobitnica giveawayja je @marina__bratic – čestitke!

 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Foto: Sanja Jagatić

Uređenje: JS Atelier

Učitati još
Zatvori