La Štruk je otkrio svoju ljetnu terasu

Ako volite štrukle, onda ste zasigurno čuli za zagrebački La Štruk u Skalinskoj ulici. Restorančić je otvoren prošle godine i ubrzo privukao zanimanje svih ljubitelja ovog tradicionalnog zagorskog jela da isprobaju klasične varijante kuhanih i pečenih štrukli, ali i one malo manje klasične, kao primjerice štrukle s borovnicama, tartufima ili pečenom paprikom.

lastruk8

La Štrukovi štrukli nisu samo običan obrok, oni su ujedno i jestivi suvenir nadohvat svim posjetiteljima Zagreba koji šeću centrom u jeku turističke sezone. A na taj fini suvenir i stanovnici grada često navrate. Od jeseni, osim novih vrsti štrukli, na jelovniku će se naći i poznata juha od štrukli.

lastruk6

lastruk5

Od prošlog tjedna u štruklama možete uživati i na novoj terasi otvorenoj u dvorištu, a u La Štruku kažu kako ga treba doživjeti kroz cijeli dan – od jutarnje fine kave, preko štrukli za ručak do vrhunskih vina navečer. Sve u kombinaciji s njihovim specijalitetima, jer nema boljeg od uživanja u finim jelima i pićima u zagrebačkim skrivenim dvorištima, pogotovo kad nude hladovinu i spas od vrućina.

lastruk7

lastruk3

0