Zašto svi pričaju o La Grmi?

Zašto svi pričaju o La Grmi?

la-grma-13

U potrazi za idealnom lokacijom za vjenčanje, igrom slučaja nastala je La Grma – novo boutique mjesto u gradu za mladence koji razmišljaju malo drugačije i žele svoj dan u potpunosti prilagoditi vlastitim željama.

la-grma-18

Smjestila se u neposrednoj blizini užurbane Ilice, a opet na osami, u zaštićenom području park šume Grmoščica. Nekada je na njenom mjestu stajala tvornica perja, no sada je objekt dobio potpuno novo lice čija se unutrašnjost mijenja ovisno o vjenčanju. Naime, tim djevojaka koji stoji iza La Grme – Barbara, Petra i Kaja – napravit će sve da vaše vjenčanje bude unikatno, izvedeno točno onako kako ste zamislili. I tko bi tome mogao odoljeti?

la-grma-23

Velika hala uređena je u industrijskom stilu, s otvorenim pogledom na ciglene zidove i neodoljivim chic potencijalom, u čemu leži moć transformacije. Prostor se može podijeliti prema zamišljenom tipu vjenčanja – može biti u potpunosti ispunjen stolovima za sjedeću večeru, na polovicu prostorije mogu se dodati barski stolovi želite li party zonu, a sofe osiguravaju lounge dio zabave. Odlučite li se za organizaciju vjenčanja u La Grmi, na raspolaganju imate sve, od uređenja prostora, preko cateringa, DJ-a, cvjetnih instalacija pa sve do fotografa. No, naravno, odabir finalnog rješenja je na vama.

la-grma-4

Odlučite li se pak da se prepuštate u ruke kreativki koje pokreću La Grmu, svaki će element vjenčanja biti pomno promišljen i dogovoren u skladu s vašim idejama. Dobit ćete ‘preview’ uređenog prostora i stola, isprobati sve što se nudi i biti sigurni da će sve biti kako ste zamislili.

la-grma-16

la-grma-122

Mi smo cure ‘ulovili’ za vrijeme prezentacije ideje, postavljanja stola koji bi mogao krasiti jednu svadbu. Kao i kod svakog drugog elementa jedne svadbe u La Grmi, i ovdje će vas ohrabriti da u potpunosti ‘otključate’ um i pripremite što maštovitije ideje koje će cijelo iskustvo učiniti jedinstvenim. Inspiracija se crpi gdje god se stigne, iz prirode, svakodnevnog života, godišnjih doba, filmova… Nakon nekoliko sastanaka vaše će se ideje provesti u djelo, a posebno zanimljivo postaje ako se usudite ili imate mogućnost razmišljati van okvira. Jer to je poanta projekta – mladencima koji ulaze u prostor ponuditi nešto što ne bi dobili nigdje drugdje. Kroz fotografije možete razgledati dvije različite ideje, u bijeloj i crno-bakrenoj varijanti te možda pronaći svoju inspiraciju.

la-grma-28

La Grma ne mora biti samo mjesto organizacije vjenčanja ili svadbe, prostor možete iznajmiti za organizaciju bilo kojeg događaja. Za vrijeme toplijih dana na raspolaganju je i uređena terasa koja može doista magično izgledati.

U potrazi za idealnom lokacijom za svoj veliki dan posjetite stranicu La Grma te pratite društvene mreže – Facebook i Instagram.

la-grma-30

la-grma-8

Barbara Adela Šečković

la-grma-2

Petra Boras

la-grma-20

la-grma-3

Kaja Gulić

la-grma-5

la-grma-6

la-grma-10

la-grma-14

la-grma-24

la-grma-26

la-grma-25

la-grma-27

la-grma-29

la-grma-31

la-grma-32

la-grma-11

la-grma-15

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori