Zatvara se najveća street art izložba u Hrvatskoj

Zatvara se najveća street art
izložba u Hrvatskoj

Nakon što je Rendes-vous, Festival Francuske u Hrvatskoj, od svibnja do kraja rujna ove godine donio do sada najviše objedinjenog kulturnog sadržaja u sve veće hrvatske gradove i to u trajanju od četiri mjeseca, došlo je vrijeme da se oprostimo s njegovim možda i najpopularnijim likovnim projektom – izložbom ‘Street art 2.0: Inovacija u srcu pokreta’.

etien 7 post

Etien’

Izložbu, a i intervencije koje su se događale po gradu u sklopu njezinog otvorenja i održavanja, možete pogledati do 29. studenog kada će se povodom njezinog zatvaranja održati vodstva i radionice za posjetitelje. Radionice izrade grafita za djecu i mlade vodit će možda hrvatski najpoznatiji mladi street art umjetnik Lonac i francuski poznati umjetnik Etien’, dok će vodstva održati autor i kustos izložbe – Jérôme Catz. Na ovaj način će se oprostiti od projekta i zagrebačke, pa i hrvatske publike.

Lonac

Lonac

Sve detalje o zatvaranju izložbe i svečanom završetku ovog velikog projekta možete saznati na Facebook stranici te službenoj stranici Galerije Klovićevi dvori.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori