Bliži se novo izdanje glazbenog festivala koji će rasplesati Brač

Bliži se novo izdanje glazbenog
festivala koji će rasplesati Brač

voisa

Jedan od sve dugovječnijih hrvatskih festivala, svakako je Voi’sa koji se ove godine već sedmi put zaredom održava u Supetru na otoku Braču. Ovog puta za njega je rezerviran termin od 4. do 6. kolovoza, atraktivan utoliko što se radi o produljenom vikendu koji će mnogi Hrvati poželjeti iskoristiti za odlazak na more.

Jedna od stanica svakako bi im mogao biti Brač i Voi’sa festival, jedan od rijetkih na obali u domaćoj organizaciji, koji ovog kolovoza na pozornicu dovodi samu kremu hip-hopa, funka i elektroniku. Običan vikend tako će se pretvoriti u pravu malu ljetnu avanturu, a događanja na poznatoj plaži Acapulco započinju 4. kolovoza s koncertom miljenika domaće publike – Jinxa! Jinxi će nakon 17 godina ponovno nastupiti na Braču, a ovom prigodom i predstaviti nove glazbene uratke.

Jinx

Jinx

U petak, 5. kolovoza, pozornicu preuzima DJ Vadim, ruski DJ i producent sa stalnom adresom u Londonu koji će publiku odvesti na glazbeno putovanje uz prilično raznolik glazbeni opus i ritmove hip hopa, reaggea, housea, duba, soula, funka i grimea – sve upakirano u jedan set iskusnog DJ-a čija karijera uspješno traje već dva desetljeća.

Festival će doživjeti vrhunac u subotu, 6. kolovoza, kada nastupa Dj The Reflex. Riječ je o Nicolasu Laugieru, Francuzu koji je jedan od prvih i najpoznatijih remixera disco glazbe. Maštoviti aranžmani, inovativni zvukovi i osebujno editiranje razlog su zašto uživa ugled kod artista poput Aeroplanea, Nightmare on Wax-a, Grega Wilsona, Dimitri from Paris-a i mnogih drugih.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori