Bliži se novo izdanje glazbenog festivala koji će rasplesati Brač

voisa

Jedan od sve dugovječnijih hrvatskih festivala, svakako je Voi’sa koji se ove godine već sedmi put zaredom održava u Supetru na otoku Braču. Ovog puta za njega je rezerviran termin od 4. do 6. kolovoza, atraktivan utoliko što se radi o produljenom vikendu koji će mnogi Hrvati poželjeti iskoristiti za odlazak na more.

Jedna od stanica svakako bi im mogao biti Brač i Voi’sa festival, jedan od rijetkih na obali u domaćoj organizaciji, koji ovog kolovoza na pozornicu dovodi samu kremu hip-hopa, funka i elektroniku. Običan vikend tako će se pretvoriti u pravu malu ljetnu avanturu, a događanja na poznatoj plaži Acapulco započinju 4. kolovoza s koncertom miljenika domaće publike – Jinxa! Jinxi će nakon 17 godina ponovno nastupiti na Braču, a ovom prigodom i predstaviti nove glazbene uratke.

Jinx

Jinx

U petak, 5. kolovoza, pozornicu preuzima DJ Vadim, ruski DJ i producent sa stalnom adresom u Londonu koji će publiku odvesti na glazbeno putovanje uz prilično raznolik glazbeni opus i ritmove hip hopa, reaggea, housea, duba, soula, funka i grimea – sve upakirano u jedan set iskusnog DJ-a čija karijera uspješno traje već dva desetljeća.

Festival će doživjeti vrhunac u subotu, 6. kolovoza, kada nastupa Dj The Reflex. Riječ je o Nicolasu Laugieru, Francuzu koji je jedan od prvih i najpoznatijih remixera disco glazbe. Maštoviti aranžmani, inovativni zvukovi i osebujno editiranje razlog su zašto uživa ugled kod artista poput Aeroplanea, Nightmare on Wax-a, Grega Wilsona, Dimitri from Paris-a i mnogih drugih.

Foto: PR

0