Voi’sa festival – glazbena poslastica na otoku Braču

Ako volite dobru glazbu, zabavu, ljeto i more, rezervirajte 30. srpnja do 1. kolovoza za još jedan odličan festival na našoj obali. Voi’sa je festival koji svakako morate posjetiti. Voi’Sa ili ‘dobro organiziran tulum’ održat će se i ovog ljeta u Supetru na otoku Braču a sve ljubitelje različitih glazbenih žanrova oduševit će bogat lineup.

supetar

Festival u četvrtak 30. srpnja otvara legenda UK – scene Greg Wilson, jedan od najtraženijih nu-disco DJ-eva. Petak je rezerviran za underground soulful zvuk uz Joeya Negru. Vrhunac festivala dogodit će se u subotu 1.8. nastupom jednog od najboljih aktera britanske klupske scene – Bena Westbeecha aka Breach. Svakako treba istaknuti i ostale izvođače: Eddy Ramich, Soulparlor, Tomo Ricov, Funkytrain, Hrwoe, Pille & Duda Dudes, Kid Va & Bocca Sofistifunk feat. Ivan Škvorc/sax, Jakir brothers. Za vizualne poslastice zadužen je Studio Baranda.

voisa2

Brački festival slavi 6 godina postojanja a u tom periodu uspio se nametnuti kao opušteni i nadasve kvalitetan festival koji svake godine privlači sve više posjetitelja. Cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 180 kuna, a dnevne 70 kuna u pretprodaji, na ulazu 100 kuna. Za sve dodatne informacije o festivalu, o voi’sa paketima, te prodajnim mjestima, saznajte na web ili Facebook stranici festivala.

Foto: Shutterstock/Facebook

0